Van egy 9 hetes kiskutyám, állandóan megeszi a saját ürülékjét, meg mindent amit a földön talál. Mit csináljak hogy ne tegye ezt?
Az acana mellé kapnak nyers csirkehúst is minden nap, persze csak a felnőttek, a kicsik csak fogváltáskor és az után. Csirkefarhátat, csirkenyakat nyersen, főleg a rágás miatt kapnak, ill. mert nagyon szeretik. Ettől függetlenül reggel mindig tápot kapnak, az esti vacsorát részben, vagy egészben váltom ki hússal.
A kicsik nem kapnak, náluk ez magyarázat, de a nagyoknál nem tudom....talán csak azért, mert látják, hogy a kicsi eszi, és már csak azért is :)
Hamarosan elkezdem a kicsiknél is, gondolom ezzel megváltozik a székletének összetétele, és nem fogják enni.
A kérdezőnek is ezt tanácsolnám, ill. hogy minél többször takarítsa el az ürüléket, én is naponta többször szedem.
Van egy csoportunk fb-on, ha gondolod, lépj be :)
Elsősorban jó minőségű, olcsó husi beszerzéséről/vásárlásáról szól (igyekszünk minél több emberhez eljuttatni), de nagyon jó témák vannak emelett etetésről, betegségekről stb-ről. BARF "receptek" is vannak fent, saját tapasztalat alapján :)
Több tenyésztő is van, akik bent vannak a csoportban és a kicsiket is nyers kajával etetik már a kezdetektől.
Ha gondolod, lépj be, olvasgass, kérdezz, hátha neked is segítségedre lesz :)
Nem biztos az :)
Kis korában az enyém imádott mindent felenni a földről, én is olvastam, h mentolos fogkrémmel érdemes próbálkozni. Az enyém imádta, még kért volna, nálunk nem jött be, csak a tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!