Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy amstaffom 10 honapos,...

Pál123 kérdése:

Van egy amstaffom 10 honapos, nem tudom miert nem eszik, épphogy valamit?

Figyelt kérdés
nem tudom miert nem eszik, szombaton volt feregtelenitve de mar azelött is 2 napppal mar nem nagyon evett, meg azota sem, nem tudom, hogy ez csak egy idöszak?

2013. márc. 13. 07:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

gratulálok...te is egy felelős,szerető gazdi vagy.

és falnak megyek ha ma még 1 olyan kérdezői választ kapok h "az ismerőseimnek is ez meg az van és nagyon jó.."

Akkor talán kérdezd meg a mindentudó ismerőseidet,h mi a kutya baja és ne itt pocsékold az idődet ránk.Biztos sok orvosi diplomás ismerősöd van.

2013. márc. 20. 22:48
 22/23 A kérdező kommentje:
nefelj mar meg oldotam a problemat am el hiheted szeretem a kutyamat attol hogy nem koltok kutya kajara anyit azert meg jo bannok vele
2013. márc. 21. 22:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Attól, hogy szereted, még nem biztos, hogy oda is figyelsz rá kellően. Ez pontosan olyan, mint az a szituáció, amikor a gazdi csak védeni akarja a kicsi kutyáját és felkapja... holott ezzel ront a legtöbbet!

Értem én, hogy eteted rendesen, de ha rossz táppal, akkor a gyomrának és a szervezetének teszel rosszat. Az más tészta, hogy ennek ellenére tanítod és játszol vele...

2013. márc. 22. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!