Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudok nagyon hosszú...

Hol tudok nagyon hosszú pórazt venni? A kutyám mindig elszökik, így amég nem vagyok itthob megkéne kötni. Valami olyan póráz kéne ami nagyon hosszú és nem tudja szétrágni. Lehet online rendelni ilyet?

Figyelt kérdés

2013. márc. 12. 15:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
valetta. azert annal tobb mindenre van szoksege mnt az allatvedelmi torvenyben eloirt lanhosszusag viz es kaja, azert allatvedelmi torveny a neve, m az a lenyege, h aki meg azt a minimumot sem teszi meg amit ott leirnak az mar állatkínzásnak számít! szóval a lancnal es tiszta viznel kicsit tobb jár egy állatnak.
2013. márc. 13. 14:00
 12/24 Valletta ***** válasza:
Vagy felkészítés után vigye el futni, akár kerékpárral is (még ha tilos is). Egyrészt nem tart három óráig, és igaz, hogy a nevelést, tanítást nem helyettesíti, de legalább hamar lemozog tőle a kutya és a fentiek mellett erre is szüksége van. Utána foglalkoztathatja szellemileg is teszem azt fél órát. Szerintem nem szökne. Ivartalanítás sem ártana, ha ivaros a kutya.
2013. márc. 13. 14:05
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

Én nem vagyok dühös, csak reálisan látom a dolgokat és ez alapján írok válaszokat is. A napi 12 óra foglakozás egy kutyával pedig minden csak nem reális dolog, főleg ha dolgozik is mellette az ember. És foglalkozhat a kutyával napi 24 órát is ha nem tudja mit csinál, akkor semmit sem fog érni az egész.

2013. márc. 13. 14:22
 14/24 Szilvi & Argos ***** válasza:
Ha TÉNYLEG csak addig lenne megkötve-bezárva, amíg nem vagy otthon, 8-9 órát, az még nagy probléma, ha reggel és délután is sétáltatod, játszol vele és neveled. Ha otthon vagy, nem szokott szökni? Bemehet a házba?
2013. márc. 13. 15:06
 15/24 A kérdező kommentje:
Tanulok. 2 orara garantaltan hazajon valaki. Bejohet a hazba..koezonom a valaszokat. Esetleg tudna irni valaki valamit arrol higy akkor hogyan kene vele foglalkozni? Megenne valaki hogy akar a facebookon vagy skype-on, de segitene nekem kutyanevelesben?
2013. márc. 13. 16:42
 16/24 A kérdező kommentje:
Meg tanulok. 2-re garantaltan hazaer valaki. A hazba bejohet. Megtenne valaki hogy segit nekem kutyanevelesben? :$ tudom ez most igy fura de szeretnek jo gazdi lenni. Talan meg nincs keso. A kutyus meg egy eves sincs.ha valaki segitene az legyen szives irni nekem privit. Ott elmojdanam h pontosan mire is gondoltam.
2013. márc. 13. 16:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Keressetek fel egy normális kutyasulit! Ott segítenek megszüntetni ezt a problémát is és megtanítják nektek, hogyan neveljétek a kutyát, hogy foglalkozzatok vele.
2013. márc. 13. 20:26
 18/24 A kérdező kommentje:
16 evesen nincs jogsim. Faluban elek. Nek tud senki elvinni.
2013. márc. 13. 22:01
 19/24 anonim ***** válasza:
De tömegközlekedésen is lehet kutyát utaztatni. Ne csak a kifogásokat keresd! Annyira látszik, hogy nem is az számít, mi a jó a kutyának. Csak ne kelljen sok időt és energiát pazarolnod rá...
2013. márc. 15. 16:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Mar bocs de anyumek nem engednek sehova. Azt h kutyT setqltqthqssqk is csak nqgy nehezen harcoltqm ki. Anyumek nem is akartqk kutyat csak en. Ameg nem ismersz ne szolj be.
2013. márc. 16. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!