S. O. S. A kutya élete a tét. Többi lent?
Nos a helyzet úgy alakult h vettünk más városból 2 kicsi kuvasz kutyát mert együtt mérgesebbek lesznek majd. 6 hetesek. Apám eljött velünk (én már régóta a párommal élek, szüleim rég elváltak) és megtetszett neki is egy kis kutya. De neki már 2 nagy kuvasza van otthon erre kitalálta visz egy kislányt is. A probléma ott kezdődött h nem volt nála pénz. Mi a 2 kiskutyát kifizettük de nem volt nálunk annyi h az övét is fizessük és feleslegesnek tartottuk h hozzon egy kutyát. Aki árulta megbízott benne és mondta h ne autókázzunk kétszer hozza ő is el a kutyát és majd elutalja a pénzt.
Én eleve elítélem az ilyet h vmit úgy hozzunk el h nincs kifizetve.
Holnap kéne h elutalja. Nem keres túl jól néha kerüli a munkát. Az anyukájával él meg a két nagy kutyával. Erre kitalálta most nem viszi el tőlünk a kutyáját mert még helyet csinál majd otthon. Szivesen etetem a kutyát de nem a végtelenségig és nem akarom h ha esetleg nem utalja el a pénzt akkor majd rajtam hajtsák be.
Ezért most az a tervem ha nem utalja el holnap akkor visszaviszem a kiskutyát.
Azért ez a nagy bizalmatlanság felé mert én sose vártam el de nagyon ritkán kaptam tőle ajándékot. Pénzt meg pláne. Karácsonykor is beígérte h majd vesz nekünk januárba ajándékot de azóta is veszi.
Egy kutya nagy felelősség és ha szinte magára sincs pénze akkor szegény kutyára főleg akit még sűrűn kell oltatni h lenne?! Nem elég neki a 2 nagy?
Felelőtlen sztem.
Ki mit gondol erről?
Apád az anyjával, azaz a te nagyanyáddal él még mindig együtt?
Ismered hogy nincs pénze, ha van azt se tudja beosztani, valszeg a nagymuter tartja el a 2 felnőtt kuvaszt is.
Minek kellett neki még kutya ami ilyen nagy testű?
Bocsi de ez a hülyeséged is volt, azt kellett volna mondani apádnak hogy ott van neki az a 2, foglalkozzon avval.
Nem teljesen értem ezt, most beléd több felelősség szorult mint apádba? Ő valami 12 éves szinten van, vagy alkesz? Mert én ez alapján ezt szűrtem le, és igen, a helyedben én vissza vinném a kutyát, mert ez alapján kuvára felelőtlen ember, képzelem milyen sora lehet a másik 2nek.
"vettünk más városból 2 kicsi kuvasz kutyát mert együtt mérgesebbek lesznek majd" ???
azt hiszem, ebben a családban senki sem 100as..
áruld már el, mit jelent ez, hogy együtt mérgesebbek lesznek..
nem kéne szaporított kuvaszokat venni, mert hajlamosak bekattanni, de nekem persze mindegy. szegény kutyusoknak már kevésbé:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!