A staffi a kutyafajták közt hanyadik helyen lenne a "keménysége" szerint?
Csak kíváncsi vagyok hogy mennyire kemény a fajta, és hogy hanyadik helyen végezne a kutyák közt keménység szerint.
Nyugi nem akarok viadaloztatni szimplán kíváncsi vagyok mert sokan ( köztük az apám is) azt mondják hogy nagyon kemény fajta.
És tudom hogy nem ezzel kell foglalkozni hanem szimplán szeretni kell DE csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést.
Köszi előre is a válaszokat :)
ellen nincs sok esélye.. ez lemaradt
(L) laptop
A game pitet egy nagytestű pásztorkutya vagy masztiff megöli, ha úgy kapja el. Van jó pár videó erről. A pit max annyit tud elérni, hogy a nagyobb testű kutya egyszerűen nem érti, hogy miután már ötödszörre nyomta le a földre a pitet, az újra és újra nekitámad. Emiatt összezavarodik és elszelel. Viszont ha nem, akkor a pitnek többnyire befellegzett.
Masztiffot soha nem raktak a pitbullba. A régi angol bulldogot és terriereket kevertek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!