Szia!Én volt,hogy ott maradtam,mert kíváncsi voltam hogy zajlik a dolog!! :D De csinált egy pár rosszaságot közben,amit olyankor nem szokott,mikor nem vagyok ott,ette a szőrét pl. , volt hogy az ölembe ugrott az asztalról!!Jobb ha nem vagy vele,olyankor a kozmetikus a főnök,ha ott vagy,produkálhatja magát!!Ez tspasztalat!!Nyugodtan bìzd a kozmetikusra!
2013. márc. 10. 14:50
3/11 anonim válasza:
Én maradok, mert a kutyám nagyon "anyás", és bepánikol, ha magára hagyom. Ha ott vagyok, akkor nincs baj, a lényeg, hogy lásson :)
Szó sincs szeparációs szorongásról, ilyen jellegű gondok nincsenek vele amúgy. De sétánál ugyanez van, póráz nincsen rajta (szinte soha), mert 10 méternél messzebb úgysem kerül tőlem :)
Amúgy vannak kutyák, akik sokkal higgadtabban viselkednek, ha a gazdi nincs ott. De nálunk fordítva van, neki az ad biztonságot, ha nem hagyom ott egyedül.
2013. márc. 10. 15:47
4/11 anonim válasza:
Egyszer vittük kozmetikushoz a kutyánkat, ott maradtunk. Nem volt nagy dolog, csak 3csomót kivágott, meg kifésülte. Nagyon jól viselte, mikor beindította a kozmetikus a nyírógépet kicsit megszeppent, de utána semmi gond nem volt, élvezte hogy fésülik.
Szerintem ha van időd maradj ott és ha úgy látod zavarsz akkor menj ki.
2013. márc. 10. 15:48
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. márc. 10. 16:05
6/11 anonim válasza:
én se maradok ott,főleg úgy,hogy mi 2 kutyát viszünk, 3 óráig más dolgom is van mint ülni vagy állni és a kutyát nézni..
nyugodtan ott hagyhatod nem lesz gond :)
2013. márc. 10. 16:25
7/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy valaha lesz olyan fajtám amit kozmetikushoz kellene vinni de sehol és soha nem hagynám más emberekkel egyedül. Egyszerűen nem. Ilyen nem is létezik a szótáramban. Badarság, hogyha nem vagy ott jobban bírja. Jól nevelt kutya azt bírja amit a gazdája mond neki és csakis azt.
2013. márc. 11. 02:06
8/11 anonim válasza:
Sokkal jobb ha nem marad ott a gazdi. A kozmetikusok (én is az voltam) utálják ha ott a gazdi, mert a kutyák 99% olyankor sokkal kezelhetetlenebb.
2013. márc. 11. 02:12
9/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. :-D
2013. márc. 11. 21:23
10/11 anonim válasza:
Én is egyetértek a 8-as válaszolóval. Mi sem szoktunk ott maradni, mert tapasztalat alapján olyankor sokkal bátrabb a kutya, fésülni pl. nem is hagyja magát, úgyhogy inkább elmegyünk addig elintézünk ezt-azt, vagy nyáron beülünk vhova. Ha városban van a kozmetika mindig van hová menni azidő alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!