Fülbelövés kozmetikusnál? Kettőt mennyiért?
Figyelt kérdés
A bal fülembe szeretnék +2 lyukat, a cimpámba, ha csak egyet lövetnék, akkor 1500 Ft lenne, lehetséges, hogy így olcsóbb vagy drágább lesz, ha kettőt egyszerre csináltatok?2013. márc. 10. 09:37
1/4 anonim válasza:
Hát mindenképp drágáb lesz, mert kettőt csináltatsz, de ha úgy gondolod hogy csak az egyik akkor nem hiszem, hogy drágább lenne:) Egyébként csak összehasonlításként írom, az én kozmetikusom 900Ft ért csinálja:)
2/4 anonim válasza:
Ez esetben 1 lyuk 1500, két lyuk 3000.... Ilyenkor leginkább a fülbevalót fizeted meg, nem egy ilyen "több lyuk olcsóbb" dolog..
Egyébként én is ugyanennyiért szoktam csináltatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. márc. 10. 10:06
4/4 anonim válasza:
Biztos, hogy drágább leszek, bár nekem 2 éve kettőt lőttek 1500-ért, előtte lévő évben ugyanazon a helyen egyet lőttek 1500-ért.. Szóval már semmit nem merek mondani.. De a mai világba szerintem tuti drágább lesz a 2 lyuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!