Gazdájánál egy kutya agreszív, egy idegen kezében barátságos, miért?
Kedden találtunk az utcán egy Sima szőrű foxit,jött utánunk,aztán egy lány megkérdezte nem e tudjuk kié,mondtuk hogy van egy lány akinek hasonló kutyája van de az agresszív (neki megy más kutyáknak,mieinknek is neki ment már, nem egyszer) ez meg teljesen barátságos volt a kutyákkal így úgy gondoltuk nem az.
Ráraktuk a pórázt húzott mint az állat,de nem érdekelt most, csak jussunk az orvoshoz(10 perc múlva már vége volt a rendelési időnek) hátha van benne chip..
nem volt..csináltunk képet felraktuk fb-ra 30 perc alatt meglett a gazdája és az volt akire nem is gondoltunk,meg is döbbentünk,hogy ez az az "agresszív" kutya..
Mert amikor mi vittük pórázon nem volt agresszív a kutyákkal sőt nagyon barátkozos volt,a gazdájánal miért agresszív??
tegnap láttam is láttam és akkor is neki rontott egy kutyának..
írtam a lánynak ha kell nevelési tánács én szívesen adok,segítek..legalább a húzásban tudnék mert kb végig rángatja az utcán a lányt és flexivel sétáltatják -.-
azt mondta oké,köszi mindent..de nem írt ,hogy segítsek mondjuk a gazdája egy 13 éves p.csa..
Más volt a kisugárzásunk vagy egyszerűen a kutya megvolt rémülve és azért viselkedett máshogy?
hát nekem eleve a kisugárzásom a kutyák felé nyugodt és magabiztos!
a saját kutyáinknál már kialakult ez a kisugárzás és minden kutyával szemben így viselkedek..
hát valószínű,hogy abban a kapcsolatban a kutya a vezető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!