Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt, hogy megmentetted a...

Volt, hogy megmentetted a kutyád életét? Esetleg egy idegen kutyáét? Vagy olyan, hogy kutya mentett meg téged?

Figyelt kérdés
Hogy történt?
2013. jan. 29. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

volt hogy leállítottam egy kocsisort (nem főút,csak az utcánkba) mert a gazdája "lentfelejtette" a kutyáját,mi addig vigyáztunk rá bár hozzáérni nem engedte magát,csak követtük míg a részeg gazdája észre nem vette hogy lent maradt a kutya.

Ez fél óra volt -10 fokban. Kutya kifutott a kocsik elé és megállt,hál isten el tudtuk terelni őt,kocsik meg addig megálltak,leintettem őket.

Kutyám hál isten még nem került életveszélybe,és neki se kellett megmentenie engem:)

2013. jan. 29. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:

" Esetleg egy idegen kutyáét?"

Igen. :) Nyírmadára utaltam egy kutyáravalót. Most szerdán (elsején, pont a szülinapomon) altattak volna el 36 kutyát:

[link]

2013. jan. 29. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
jav: elseje péntek (és most kirakom az új naptárat :D)
2013. jan. 29. 20:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Az egyik kutyusom nem tudott rendesen szopni mert mindig kitúrták a testvérei. Ezért kecsketejjel etettem cumisüvegből, amíg fel nem erősödött. Ha nem tettem volna, elpusztult volna. De mára olyan erős és életrevaló nagylány :)
2013. jan. 29. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Éppen etetés idő volt és be volt zsongva a kis aranyos. Nem vette észre a vízgyűjtőt ami 3 méteres és televolt vízzel.Belecsúszott a két hátsó lábával de időben megtudtam fogni a combjánál.Szerencsére nem fulladt bele.
2013. jan. 29. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Igazán nagy baj még nem történt hálistennek, csak egyszer kétszer kellett közbelépnem dolgoknál, hogy nehogy baj legyen. Például amikor a kutyám még kamaszodott, és akkoriban nagyon nagy volt a kis pofája, nagyképűsködött mindenkivel, félelemérzete nem volt. Aztán kiszemelte magának az egyik lovamat pajtásnak. A kutyus próbált volna játszani, csípkedte a pacit, de a pacinak nem tetszett a dolog, ezért rúgkapálni kezdett. Na hát akkor gyorsan ott léptem közben, és szétvettem őket. Ha a ló úgy rúg, a kutya ottmarad a földön.
2013. jan. 29. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
M 5-ös autópálya, zuhogó eső, elütött kutya sirt az ut közepén. Pléd, összeszedés, kocsiba be, doki, fél év a műtét után, Kiskunhalason ma boldog gazdis, 6 éve:)))
2013. jan. 29. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Idegenét mentettem meg.Utánaugrottam a Dunába,mivel láttam a kutyát a gátoldalról belecsúszni:)
2013. jan. 30. 00:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Kislány koromban mániákus állatmentő voltam :D Amikor betévedt a suliudvarra 1-1 kóbor macska vagy kutya akkor a tanárok már tudták hogy hozzám kell fordulni. Anyukám boltban és presszóban is dolgozott, így nagy volt az ismeretség és hamar meg volt a gazdi az árváknak.

Tavaly hoztam ki gyepiről egy kutyát, így 2 életet mentettem egyszerre. Mert ugye az enyimét kihoztam és másik bekerült a helyére.

És a kutya is megmentette az életemet, mert mióta velem van sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.

2013. jan. 30. 10:32
 10/14 zsuzsabazsa ***** válasza:

A kutyám mentett meg egy másikat, de mondjuk nem az életét, hanem beszorult a másik kutya lábfeje az ajtó közé.

Az enyém meg hátrált pár métert aztán nekiugrott az ajtónak, hogy kinyíljon, de az nem nyílt ki.

Az ajtót harapta széjjel, hogy a lába kiszabaduljon.

2013. jan. 30. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!