Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt, hogy megmentetted a...

Volt, hogy megmentetted a kutyád életét? Esetleg egy idegen kutyáét? Vagy olyan, hogy kutya mentett meg téged?

Figyelt kérdés
Hogy történt?
2013. jan. 29. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
idegen labrador mentette meg az életemet, mert mp4- túl hangos volt és nem vettem észre az autót, ami arra az utcára kanyarodott be, amin én sétáltam át, ez a kutya meg félrelökött, hogy ne üssön el, a kutyának nem lett baja
2013. jan. 30. 12:51
 12/14 Szilvi & Argos ***** válasza:

Közvetlenül még nem hiszem...előző kutyám első gazdáinál elég jól élt, de idős korára már nem figyeltek rá, mert gazdasszony meghalt, lánya elköltözött...beteg lett a kutya, én vettem neki gyógyszert...már el akarták paterolni...12 év után sikerült kikönyörögni, hogy az enyém lehessen, Apu belement...még másfél évig velem volt.

Utána gyepiről, valszeg altatás elől hoztam ki jelenlegi kutyámat...

1 tibeti masztiffot kétszer juttattam haza, nem tudom, hogy nemtörődöm gazdija otthon tudta e tartani...egy goldent szintúgy.

2 tengeri malacot talált a kutyám egyik nyáron egy önkormányzati területen, bemásztunk és hazahoztuk...sajnos a kerti legelések alkalmával az egyik megszökött :( a másikhoz hoztam menhelyről még egyet :)

2013. jan. 30. 13:44
 13/14 Fannybaba8 ***** válasza:
Menhelyünk van sokszor mentettem így 14 évesen magamtól kutyát.
2013. jan. 30. 15:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Jó sok mentés!

(:

Jöhet még!

2013. febr. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!