Volt, hogy megmentetted a kutyád életét? Esetleg egy idegen kutyáét? Vagy olyan, hogy kutya mentett meg téged?
Közvetlenül még nem hiszem...előző kutyám első gazdáinál elég jól élt, de idős korára már nem figyeltek rá, mert gazdasszony meghalt, lánya elköltözött...beteg lett a kutya, én vettem neki gyógyszert...már el akarták paterolni...12 év után sikerült kikönyörögni, hogy az enyém lehessen, Apu belement...még másfél évig velem volt.
Utána gyepiről, valszeg altatás elől hoztam ki jelenlegi kutyámat...
1 tibeti masztiffot kétszer juttattam haza, nem tudom, hogy nemtörődöm gazdija otthon tudta e tartani...egy goldent szintúgy.
2 tengeri malacot talált a kutyám egyik nyáron egy önkormányzati területen, bemásztunk és hazahoztuk...sajnos a kerti legelések alkalmával az egyik megszökött :( a másikhoz hoztam menhelyről még egyet :)
Jó sok mentés!
(:
Jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!