Vemhes szuka ivartalanítása?
Figyelt kérdés
Le volt beszélve az állatorvossal,hogy ha vége a tüzelésnek megyek,és megbeszéljük az időpontot.De nem jött össze a pénz,illetve más fizetnivaló jött közbe.Jövő havi fizunál,ha tényleg vemhes,félidős lesz.Mennyivel veszélyesebb akkor mint most.Őszintén,nem a pénz miatt,de az orvostól már a vemhes ivartalanítást kérdeztem,és dupla árat mondott mint a normál.Azért szeretném megvárni,hogy vemhes-e egyáltalán.Mindenképp akartuk ivartalaníttatni,de szerintem a kanom közbelépett.Nem láttunk semmit,de fél órát együtt voltak kiengedve.(amúgy el voltak zárva egymástól.2013. márc. 8. 17:30
1/5 anonim válasza:
Lehetséges persze és nem okoz semmi gondot. Nagyobb megterhelés és kockázat a szukának a vemhesség és ellés. Egyszóval inkább ivartalanítsatok, ne várjátok meg az esetleges ellést.
Mondjuk a dupla árat kicsit sokallom, de persze még így is sokkal kevesebből megússzátok, mint egy alommal.
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy akkor vélemény erről? A másik szukám,most lett műtve jan végén.Ő 17 kg 12000ft volt,a mostani esetleg vemhes szuka meg 6 kg,és rá 15000ft-ot mondott.Én úgy tudom függ a súlytól,hallottam is hasonló méretű szukáról ennél az orvosnál 7-8 körül van.Nem lenne mindegy.
2013. márc. 8. 17:52
3/5 anonim válasza:
Még ez az ár is teljesen jó.
Én pl. anno a 26kg-os kanomat 16eFt-ért ivartalaníttattam (gallérral, mindennel együtt volt ennyi).
Ne az áron gondolkodjatok, mert ha megszületik egy alomnyi kiskutya, őket beoltatni, féreghajtatni, felnevelni, chipeztetni a többszöröse lesz, mint a mostani ár, amit a dokitok mondott!
4/5 anonim válasza:
van olyan doki aki ilyenkor már nem is ivartalanít.
5/5 anonim válasza:
Még így is nagyon olcsó. Vemhes kutyát nehezebb ivartalanítani, de mindenképpen tegyétek meg mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!