Lehet kutyát liftbe vinni?
Becsöngetett hozzám egy néni, hogy nem-e az én kutyám szart a liftbe, elég kellemetlenek az ilyen beszélgetések lévén, hogy az első emeleten lakok és magamat se teszem a liftbe, hamarabb leérek, mint a lift.
egyévóbként nem szoktam összeszedni a kutyakakit mert ellenzem azt a törvényt, elég kis 3-4 kilós kutyám van az max a földnek tesz jót amit ő nyom, de azért a liftbe szaratni a kutyát szerintem is durva, mondtam a nőnek, hogy szerintem már tiltja a törvény, hogy liftbe tegyük a kutyát, meg én am se használom, de azért ez kellemetlen akkor is. de a kérdés inkább az, hogy jót mondtam-e tiltja a törvény a kutyát a liftben?
Ez a lebomlás nagyon ostoba kifogás...
Ma pozitívan csalódtam: Pesten a Haller parkban sétáltunk órákon át, és nem is láttam ürülékkupacot, csak a futtatóban :O
Az én kutyám sem szokott a betonra... maximum ha megy a hasa kicsit, de olyan meg ezer évben egyszer van. Szerencsére.
Másik dolog amit Pesten megfigyeltem: Belvárosban sok a beton de van csomó kuka, mégis kutyaszar van mindenütt. Kűlsőbb kerületekben egyre kevesebb a kuka, van több füves terület és a kakesz ugyan annyi. Kifogás mindenre van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!