Az Amerikai Staffordshire Terrier kutyát ha 15 C-fokban megfürdetem akkor megfázik?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat.
Az utolsó nagy volt XD. Nem, kint fürdetném de már bement karácsony előtt a tiszába, ( jó hideg volt a víz) és nem lett semmibaja. Akkor most nem tudom.
De azért nagyon köszönöm még egyszer
Az tök más, hogy sétán, futkározás közben megmártózik a hideg vízben!!! Argos-om is a -5 fokban kacsák után ugrott egyszer a jeges Dunába, de mivel 1 percet sem volt a vízben, az aljszőre meg sem nedvesedett :D
De az, hogy meleg vízzel megfürdeted, samponnal, bőrig ázik és kint hagyod az udvaron, az nagyon veszélyes!!!
Értem!
Akkor még várok.
Köszi nagyon szépen hogy figyelmeztettetek.
Igen kerti kutyus, kint lakik, de télen be jön sűrűn mert hideg van, nyáron azért mert forróság van.
Vele a legjobb bújócskázni meg fógócskázni XDDDDDD nagyon rafinált is van esze XDDD valamikor komolyan is szoktunk edzeni. Mindent meg veszek neki. Már nagyon sok játéka van.ű
De nagyon harcias is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!