Össze lehet szoktatni a patkányokkal?
hát, a tacskó vér miatt nem tudom, hogy mennyi esély van rá. jó, biztos össze lehet őket szoktatni, de azért azt kalkuláld bele, hogy nem kölyök kutyáról van szó, aki ráadásul még vadászkutya keverék is:S
én a helyedben azt tenném, hogyha a patkányoknak van egy nagyon jól záró ketrece, amiből se ki se be, azt tedd először egy asztalra, ahol a kutya látja. ha nagyon izgatottan viselkedik, akkor tiltsad. ha majd megszokja, hogy ott vannak az asztalon, és ha esetleg közömbösen viselkedik velük, akkor tedd mondjuk egy székre, ami már közelebb van a kutyához. ott is érd el azt, hogy már ne foglalkozzon vele, és ha ez meg van, akkor tedd le a ketrecet a földre.
tuti, hogy menni fog rájuk a kutya, de tiltsátok, és talán egy idő után megszokja, hogy ott vannak, és hogy az neki tabu. Talán így hozzá lehetne szoktatni a dologhoz, más ötletem sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!