Kóbor kutyát lehet lakásba szoktatni? Kutyások segítségét várom.
Figyelt kérdés
Befogadtam/megmentettem egy sérült egy kóborló fajtatiszta szálkásszőrű tacskót, de csak lakásban (a boltomban) tudom tartani. Folyton ki akar menni, mert annyira hozzá van szokva a csavargáshoz. Naponta háromszor viszem ki sétálni, de így is gyakran ki akar szökni. Van rá esély, hogy megszokja a szobakutyaságot, és mivel könnyíthetem ezt meg, vagy más megoldást kell találnom? Kertes házba szívesen örökbe is adnám, itt ugyanis veszélyben van (verekedésbe keveredett egy másik kutyával és annak a tulajdonosa meg akarja ölni).2013. jan. 9. 10:48
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy van esély. Sok időbe telhet, míg megszokja ezt az életmódot, de légy türelemmel. Sok közös séta, engedelmesség és trükkök tanítása, esetleg kutyasuli mind-mind összekovácsolnak titeket.
2/3 anonim válasza:
Én is a kutyasulit ajánlanám, olyat, ahol a problémákon segítenek.
3/3 anonim válasza:
Igen lehet, de ehhez elsősorban arra van szükség h kötődjön felé a kutya. Ezt sok játékkal, foglalkozással tudod elérni. Ezen kívül érdemes felkeresnek egy pozitív megerősítéssel foglalkozó iskolát és elvégezned egy tanfolyamot mert, ott tudnak neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!