Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta lehet a kutyám?

Milyen fajta lehet a kutyám?

Figyelt kérdés

Még a doki se tudta megmondani...

[link]

Szerintetek?

2009. szept. 13. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Azért palotapincsi, mert a köznyelvben így rögzült. Szerintem ezen kár fennakadni. Gondolom akkor neked tacsi meg roti sincs...ne felejtsd: a rózsát bárhogy nevezzük, éppoly illatos...
2009. szept. 13. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze, rengeteg tibeti spániel rohangál az országban, kb. 10! Szerintem nem egy ilyen ritka fajta keveréke.

Nekem olyan pekingi palotakutya feje van, de persze egy keverék kutyus bármiből lehet.

Nagyon kis szép egyébként! :)

2009. szept. 13. 20:37
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. szept. 13. 22:23
 14/14 anonim ***** válasza:

én nem azt mondtam hogy FAJTATISZTA tibeti spániel...a kilencvenes években volt nagyon gyakoriak az ilyen keverékek...szaporítok nem tom honnan szedték, de volt és kész. Sőőt. Nehogy azt mondd hogy nem láttál még ilyenforma keverék kutyákat :) Nem lakok nagyvárosban , de itt annyi ilyen kutya van... Jaaa biztos erre lakik valamelyik szaporito aki ellátja a környéket ilyen kutyákkal :)

Roti-t meg tacsi-t meg én is szoktam használni de a pincsi-t max a pinscher-re...vagy nem is tudom..:)

2009. szept. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!