Milyen fajta lehet a kutyám?
2009. szept. 13. 10:12
2/14 anonim válasza:
sztem is palota pincsi és chivava keverék.
3/14 anonim válasza:
Pincsi keverék (nagy valószínűséggel van benne pincsi, de hogy még mi ki tudja? Lehet akár csivava, akár tacskó vagy akár már a szülei is keverékek voltak....Ezért szerintem egy keveréknél sem lehet leszűkíteni két fajtára - hacsak nem ismered a szüleit is )
4/14 anonim válasza:
én nem értek a kutyákhoz, de annyit tudom mondani, hogy rettentően édes kutyus :)
nagyon cuki :P
5/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:
köszönöm :)
a szüleit nem ismerem.utcáról fogadtuk be. :)
2009. szept. 13. 11:00
6/14 anonim válasza:
szerintem is a két lehető elkényeztetettebb fajta keveréke... pincsivava XD
7/14 anonim válasza:
Szerintem meg a feje spicc-es a többi palotapincsi.Nézd meg ezt a képet: [link] és szinte a feje ugyanolyan mint a tiédnek csak a tiédnek nem áll a füle.A kutyád szőre is inkább spicces.Szerintem spicc,palotapincsi keverék.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a váloszokat
utolsó válaszoló sokat segítettél:)köszi
2009. szept. 13. 14:26
9/14 anonim válasza:
TIBETI SPÁNIEL keverék
nagyon gyakori az ilyen keverékek...főleg lakotelepeken, öreg nénik szoktak ilyenforma kutyákat sétáltatni...:)
10/14 anonim válasza:
Még valami, nem tudom miért írja mindeki a palotapincsit...alapba ilyen fajta nincs is !!!...annak hivatalos neve pekingi palotakutya...és akik ezt írták tuti nem láttak még igazi palotakutyát ... akkor nem írnának ilyen hülyeséget ... le lehet pontozni...egyébként előző voltam aki a tibeti spánielt írta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!