Hány cm hosszú nyakörv kell a kölyök skót juhásznak?
Figyelt kérdés
ha kölyök korában 3 méteres zsinóros pórázon vezetem az jó?elvégre akkor ismerkedik a környezetével, nem várhatom el hogy mellettem jöjjön végig.
felnőtt korában rövid vastagabb pórázon vezetem.
2013. márc. 5. 20:42
1/9 A kérdező kommentje:
még nincsen, ezért olyan kommenteket nem kérek hogy mérjem le. csak tervezem nyárra a kölyköt, de mire idehozom meg szeretnék neki teremteni mindent.
2013. márc. 5. 20:42
2/9 anonim válasza:
Olyan nyakörvet ajánlok amit lehet állítani. Míg kölyök vannak ezek a textil nyakörvek, ezek könnyűek, állíthatóak. Bár én a kis vékony bőrnyakörvet is ráraknám, mert nem egy ölebed lesz. a 3 méteres póráz nem túl jó. Olyan kell, amin tudod irányítani tanítani. Flexit semmiképp sem. Egy rendes méretű póráz megfelelő. Nem kell kölyökkorban sem engedni hogy eltávolodjon tőled túlságosan.
3/9 A kérdező kommentje:
56,5 cm hosszú és 2,5 cm széleset vettem. állíthatós. jó lesz ez?
2013. márc. 5. 20:56
4/9 A kérdező kommentje:
jah és bőrből van.
2013. márc. 5. 20:57
5/9 anonim válasza:
az 56centi az felnőtt korába is nagy lessz rá. A kölyöknek a fresnapfba a legvékonyabb textil nyakörv bővel elég.
Felnőtt korába se elég neki a rövid vastag póráz.. ingerekre akkor is szüksége lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
azért vettem ekkorát mert mondom igaz hogy nincsen 56 cm a nyaka, de ugye a skót juhászoknak ott rengeteg szőr van, és az is megszélesíti. meg tudunk bele lukakat csinálni még, ha esetleg nagy lenne rá
2013. márc. 5. 21:44
7/9 anonim válasza:
de nem a szőrre teszed a nyakörvet, ha arra raknád könnyedén kibújna belőle. Nyakörvet közvetlen a nyakra kell tenni úgy, hogy még beférjen alá az ujjad (vagy 2 ujjad)
8/9 anonim válasza:
Nekünk skótunk van. Kicsi korában egy vékonyabb szövet (csatolos) nyakörve volt, de idővel úgy megnőtt a szőre a nyakán, hogy vettem egy másikat, aminek egy kevés vékony csatos része van, és a többi fonott kötél-szerű. Így nem teszem neki tönkre a szőrét, de mégis van rajta nyakörv. Célszerű egyébként a kiskutyát vinni és rápróbálni, mert szerintem tök hülyén néz ki egy óriási nyakörvvel a nyakán (még ha nem is tudja magát kihúzni)...
9/9 A kérdező kommentje:
a bőr tönkreteszi a szőrét?
2013. márc. 6. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!