Kutyatartás napi 16 óra mellett?
Figyelt kérdés
Heti 3-4 napot dolgozom 16 órákat. Egyedül élek, nagyon régóta szeretnék egy kutyust magamnak. Bullterrierről lenne szó. Fellehet így nevelni és tanítani rendesen? Vagy nem tenne jót neki a sok egyedüllét?2013. márc. 5. 18:18
11/14 A kérdező kommentje:
hűha, sajnos azt kell észrevennem, hogy mindenki ellenzi és nem tartja jó ötletnek:(
2013. márc. 6. 15:38
12/14 anonim válasza:
Sajnos így nem lehet kutyát tartani.
13/14 Szilvi & Argos válasza:
Csak képzeld magad a kutya helyzetébe, és megérted, miért mondjuk, hogy ne tarts kutyát :)
A közelben keress egy menhelyet, ahova szabadidődben ki tudsz járni önkénteskedni: kutyát sétáltatni például
14/14 anonim válasza:
Sajnos tényleg nehéz lenne így megoldani a kutyatartást :( De remélem lesz lehetőséged és több időd a későbbiekben, hogy kutyust vállalj :) Szívem szerint mi is tartanánk itthon kutyust. Régen volt 2 kutyánk és egy macskánk is. Sajnos pár éve szép életet hagyva maguk után öreg korukra elpusztultak. Nagyon hiányoznak. Az egyik kutyusunk megélte a 19 évet, mint ha egy darabka hiányozna belőlem :( Három éves voltam mikor nővérkém hazahozta :)Vele nőttem fel :) Most van 2 benti cicánk és elég sokat foglalkozunk velük. Így sajnos nem tudunk egy kutyust is vállalni. És dísznek a kertbe meg nem akarok kutyát azért, hogy este hazaérve csak megveregetem a fejét, hogy na hazajöttem........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!