Miért pisili le néha a kutyám idegen emberek lábát?
Nem is értem az ilyet, miért hagyod egyáltalán neki? Mit teszel mikor ezt csinálja? Hogyan van módja megtenni ezt a kutyának? Elengeded a parkban ő meg szépen körbejelöli a padon ücsörgő nyugdíjas néniket vagy mi ? Magát a szituációt is nehéz elképzelnem.
Én is kutyás vagyok és sok mindent tolerálok de ha ilyet csinálna egy idegen kutya olyat rúgnék belé hogy egy életre elmenne a kedve az emberek jelölgetésétől...
más, hogy leipisil egy fát, meg egy embert... gondolj már bele!
egy dolog, hogy gusztustalan, de még pofátlanság is. megjelöl valakit, mint a tulajdona... ha téged pisilne le, mit csinálnál?
nem tisztel valszeg, nincs rendben a viszonyotok. ez tényleg nagyon durva, az enyémmel is vannak gondok de ilyet sose csinált...
Ez most komoly kérdés? :D Mi az hogy néha lepisil idegen embereket? :D Ne haragudj,de tényleg nem tudom elképzelni.. Azok az emberek mit szólnak hozzá és te mit csinálsz olyankor?
Egyébként meg tilts meg neki.. ha ez igaz tényleg elég nagy tiszteletlenség a részéről feléd. Neveld meg olvass egy kicsit a falkavezérségről.
Miért tehet ilyet, egyszért hagyod (vagy nem tudom hogy rászólsz-e) másrészt gondolom valamiért szimpatikus neki az adott ember és megjelöli.
Ismerek egy ilyen kutyát... Egyszer lepisilt (a gazdi nevetett, hogy "hogy megszeretett"), másodjára nekiállt volna, mire lábbal arrébb löktem (gazdi felháborodott), harmadjára mikor az egy méteres közelembe ért, közöltem a gazdikával, hogy akkor most vagy megneveli ő, vagy megnevelem én mindkettőjüket, de abban nem lesz köszönet...
Komolyan, te mit csinálsz ilyenkor??? Egyáltalán hogy jutsz el addig a totális teljes nevelési és állattartási csődhöz, hogy a kutyádnak egyáltalán csak megforduljon a fejében, hogy megjelöljön egy embert??? Meg tudod egyáltalán állapítani, melyik az eleje az állatnak?
A többiektől elnézést, de az ilyen gazdákra rohadt ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!