Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen fajta...

Szerintetek milyen fajta kutya ez és honnan lehetne ilyet szerezni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, főleg a színe :) [link]
2013. márc. 5. 11:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A weimari vizslának sokkal hosszabb a füle. Biztos, hogy nem az.
2013. márc. 5. 12:38
 12/22 Valletta ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem vizsla, se a feje, se az arányai nem olyanok. Másik fotód, amin látszik is a kutya, nincs róla? Hogyhogy pont ilyet szeretnél, mikor azt sem látod, hogy néz ki? :)
2013. márc. 5. 13:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Nincs másik. Most a csíkokra gondolsz, hogy nem látom, hogy néz ki? :D azért szeretnék ilyet,mert annyira édes a pofija meg gyönyörű a színe :)
2013. márc. 5. 13:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
azért szeretnél egy cane corsot, mert szép a színe? Kicsit bővebben olvass utána, egy elég kemény kutyáról beszélünk...
2013. márc. 5. 13:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne a színe alapján válassz már kutyát az istenért. Ez nem egy autó!
2013. márc. 5. 13:37
 16/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem biztos, hogy cane corso...azért mert egy ember azt mondta az egy dolog.Először is szeretnék rájönni, hogy milyen fajta, ha az meg van, akkor nézek róla több képet, megnézem, hogy milyen a jelleme és ha minden passzol majd akkor veszem meg! Akárki akármit mond, mindenki külső alapján választ kutyát, ha nem tetszene a saját kutyád akkor az elég fura lenne nem? MIért vesz valaki yorkit? Mert tetszik neki!Mivel nem lehet semmire sem használni és nem lehet vele semmit sem csinálni amit egy kutyával szoktak akkor csak a külső marad! Még párt is külső alapján választunk, hiába jó szlogen az, hogy csak a belső érték a fontos, ha nem tetszik az illető akkor nem is mész oda hozzá beszélgetni és sose tudod meg milyen a belső értéke, szóval már külső alapján választottál. Az utolsónak! meg annyit, hogy kocsit meg pont nem szín alapján választunk mert minden kocsiból van mindenféle szín, hanem használhatóság ÉS! kialakítás szerint. De ne térjetek el légyszíves a tárgytól.
2013. márc. 5. 14:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Yorkit azért vesznek mert marha nagy divat kutya lett szerencsétlen. Az meg oltári marhaság hogy nem lehet vele csinálni semmit.o_o
2013. márc. 5. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lett lepontozva a cane corsós válaszom, még mindig nagyobb százalék, hogy corsó vagy annak keveréke, mint egy weimari. Semmi vizslás vonás nincs benne, de hát biztos nagy vizsla szakértők vannak itt.
2013. márc. 5. 16:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy corso weimari vizsla keverék és itt tudjuk le a témát ^^
2013. márc. 5. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

kutyát ne szín alapján válassz, ne is azért, mert hűdejólnézki...

amikor először láttam a fajtát, amibe később beleszerettem, kb körberöhögtem, hogy ennél "átlagabb" kutya nincs... még csúnyák is!

csak később rájöttem, hogy minden tulajdonság meg van benne, amit én szeretek egy kutyában. és hogy nem is olyan csúnyák... sőt, szépek.

évekkel később meg elmentem egy kiskutyáért, hogy aztán elhozzam a tesóját, akinek olyan színe van, amire azt mondtam, hogy NEM, nekem az életben ilyen nem kell! mert nagyon nem tetszettek.

most három év után... imádom a kutyámat, imádom a színét, imádom a fajtát...

2013. márc. 5. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!