Furminator? Tapasztalat. (lent)
Valakinek tapasztalat? Mennyire jó? Kis testű kutyához lenne. Nem régen olvastam erről, és ha tényleg így van ahogy írják, akkor hasznos dolog lehet.
Ez mennyire lehet jó? Vagy esetleg kicsit olcsóbban, de jó minőségűt? Olvastam hogy a nagyon olcsó, gagyik felsértik a bőrét, ezt nem akarom.
#5,6
Utólag már gondoltam hogy ugyanaz lehetsz. :)
Azt a pénzt, ha nem erre akkor más fölösleges baromságra költenénk valószínűleg, akkor már inkább kipróbálom, ha nem jön be akkor buktunk. A kutyára nem sajnálok ennyit.
Remélem hogy nekünk is bejön. Tudnék neki örülni.
Nem nagyon akarok nem eredetivel próbálkozni, mert lehet hogy én meg pont olyat fognék ki, ami több kárt csinál mint hasznot. Ezek szerint akkor neked szerencséd volt, csak ugye ezeknél sosem lehet tudni. Lehet nekem is jó lenne amit kifognék olcsón, de az is lehet hogy nem. Inkább nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!