Nagyon "ciki" ha most viszem a kutyát veszettség elleni oltásra?
Kedves 20.33-as! Szerintem ez: "Nagyon ciki!
Fhuuu te halálra fognak cikizni a suliban:D" nem jó szándék. Mert én erre reagáltam. És szerintem a többiek mind értették azon kívül idézőjelben van, szóva ha nem tudja kitaálni, hogy jelent, akkor is érezheti, hogy nem szó szerint értendő. Köszönöm a válaszokat.
Persze kihívattam volna, ha nem a kórházban dekkoltam volna... De ott voltam és ezt említettem is.
Honnan tudod, hogy én pontoztalak le? Mert nem. Nekem válaszoltak a kérdésemre, és ,maga hasznos.
De, más megeteti a kutyáim de mivel az enyémek és nem olyan kis kedves kutyák, másnak nem fogadnak szót. Egyiknek amúgyis szörnyű élményei vannak az orvossal, más nem tud parancsolni neki. Meg hát ők nem tudhatják, hogy ilyen oltás kell meg olyan, ők csak azt tudják, hogy meg kell etetni őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!