Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon "ciki" ha most viszem...

Nagyon "ciki" ha most viszem a kutyát veszettség elleni oltásra?

Figyelt kérdés
Az egyiket elvittem már időben, de a másik pont tüzelt akkor és mivel autóm nincs, a környék pedig nem túl "civilizált"... Aztán kórházban voltam... Amúgy rendszeresen oltva, féregtelenítve vannak. Meg kell magyaráznom a helyzetet, vagy csak mondom mit kérek és kész? :S
2009. szept. 11. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem hogy "ciki"-e valami, vagy "problémád" lesz-e belőle az nem egy és ugyanaz, de lehet, hogy neked igen. És ha valaki jó szándékkal segíteni szeretne, annak nem hiszem hogy kioktatásra lenne szüksége!
2009. szept. 12. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
A kutyáknak évente kötelező a veszettség elleni védőoltás, ez változó, hogy mikorra esik. A te felelősséged, hogy ha valami történik. Akkor gond lehet belőle. Egyébként nálunk ki is lehet hívni az állatorvost, nem muszáj odavinni.
2009. szept. 12. 21:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves 20.33-as! Szerintem ez: "Nagyon ciki!

Fhuuu te halálra fognak cikizni a suliban:D" nem jó szándék. Mert én erre reagáltam. És szerintem a többiek mind értették azon kívül idézőjelben van, szóva ha nem tudja kitaálni, hogy jelent, akkor is érezheti, hogy nem szó szerint értendő. Köszönöm a válaszokat.

Persze kihívattam volna, ha nem a kórházban dekkoltam volna... De ott voltam és ezt említettem is.

2009. szept. 12. 21:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja azt nem úgy értettem, hogy kihívtuk eddig, hanem eddig mindig jöttek kijelölt pontokra lakókocsival és oda lehetett vinni a kutyákat egész nap oltani veszettség ellen. Lehet, hogy ez csak a mi városunkban volt. Ezt írták meg mindig a helyi újságok, hogy mikor és hol lesznek.
2009. szept. 12. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, kösz, hogy lepontoztál! Azt hiszem, hogy leírtam a konkrétumot, nem tudom, hogy miért érdemeltem. Mindegy... Egyébként rajtad kívül senki nem foglalkozik a kutyával?
2009. szept. 13. 13:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy én pontoztalak le? Mert nem. Nekem válaszoltak a kérdésemre, és ,maga hasznos.

De, más megeteti a kutyáim de mivel az enyémek és nem olyan kis kedves kutyák, másnak nem fogadnak szót. Egyiknek amúgyis szörnyű élményei vannak az orvossal, más nem tud parancsolni neki. Meg hát ők nem tudhatják, hogy ilyen oltás kell meg olyan, ők csak azt tudják, hogy meg kell etetni őket...

2009. szept. 13. 13:34
 17/17 A kérdező kommentje:
*ez maga hasznos
2009. szept. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!