Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon "ciki" ha most viszem...

Nagyon "ciki" ha most viszem a kutyát veszettség elleni oltásra?

Figyelt kérdés
Az egyiket elvittem már időben, de a másik pont tüzelt akkor és mivel autóm nincs, a környék pedig nem túl "civilizált"... Aztán kórházban voltam... Amúgy rendszeresen oltva, féregtelenítve vannak. Meg kell magyaráznom a helyzetet, vagy csak mondom mit kérek és kész? :S
2009. szept. 11. 20:53
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Szia! miért ne lehetne most is elvinni a kutyát? szerintem akármikor lehet vinni.
2009. szept. 11. 20:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze, de elvileg a "szezonja" tavasz-nyár eleje. Régebben is mindig akkor jöttek ki az állatorvosok nálunk, mostmár be kell menni a rendelőbe. Az helyi újságban is mindig közlik az időpontot.
2009. szept. 11. 20:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor viheted oltatni, nincs "ideje". Attól is függ, hogy mikor született, mikor kapta az elsőt.

Januártól szigorodott a törvény, fél éves késésnél már büntethetnek (többtízezer lehet a büntetés), de előtte küldenek felszólítást.

2009. szept. 11. 21:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az oltásnak nincs szezonja, mindenki akkor viszi, mikor esedékes a kutyusának. Elmondod, ha kérdezik, hogy mi volt a probléma, de kevés késésért nem hiszem hogy szólnak bármit is, de beoltani mindenképpen szükséges, minél hamarabb.
2009. szept. 11. 21:05
 5/17 anonim ***** válasza:
36%

Mi is 2 évesen vittük el :)...és már tüzelt..bár mi kocsival mentünk..alig vártam már..ha úgy álltunk volna,akkor előbb elvisszük..annyira örült,mikor ott volt :D...kint,szabadon ^^

a kutyának is jobb,mert így biztonságban sétálhat..mikor beadták a kutyámnak,még csak nem is nyüszített,pedig lány :D

2009. szept. 11. 21:23
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon ciki!

Fhuuu te halálra fognak cikizni a suliban:D

2009. szept. 11. 21:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Már 3 éves, eddig megkapta rendesen. Utolsó meg értelmezzen, mert idézőjelben van és azt értem alatta, hogy nem lesz-e belőle valami problémám. Az iskolai cikizésen már rég túl vagyok, az iskolán sajnos még nem... Tudom, ha kis késés van az még nem baj, csak nem tudom, hogy nyár elejétől szeptemberig az kicsinek számít-e. Köszi a válaszokat :)
2009. szept. 11. 22:42
 8/17 anonim válasza:
100%
első válaszoló vagyok. mi is kaptunk felszólító levelet, 1 hónap után, és aról nem szabad szólni az állatorvosnak, hogy kaptál felszólító levelet, mert ha kaptál, akkor elvileg többet kell fizetni kicsivel, de ha nem szólsz, akkor simán csak az oltást kell fizetni. és ha problémáznak, akkor elmondod, miért nem tudtál menni, egyáltalán nem ciki! :]
2009. szept. 11. 22:59
 9/17 A kérdező kommentje:
De nem kaptam oO Hát akkor mostmár igyekszem xD
2009. szept. 11. 23:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Jobb későn mint soha :)!
2009. szept. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!