Miért kell így elítélni így a harcikutyákat? (lent)
Ezalatt a Pitbull-t,Amerikai Szatfi-t, meg ezeket értem!
Sokan mondják hogy jajj ezek vérengző vadállatok, meg olyanjuk támad és megölik a gazdáikat meg ilyenek!
Csak azért mert Harci kutya miért kell így elítélni?
Ez mind nevelés kérdése és nekünk is van Amsatffunk.
Nagyon okos,intelligens,tanulékony,hűséges,bátor,ragaszkodó, és imádja a gyerekeket!
Az igaz hogy van olyan hogy megtámadja a gazdáját de miért is?!!
Mert a kedves gazda 1 hétig éheztette a kutyát, utána pedig elkezdte kolbásszal verni.Akkor miről is beszélünk, miért támadta meg a kutya?
Érdekes a miénk nem csinálja ezt és az élete árán is megvédene, és imád minket!A házkarbantartó és vezető egyben pedig minden olyantól kért 20.000 forintot akinek harci kutyája van.
Nagyon kedves faj a sztafi és amikor rátámad valakire annak van oka is, csak azt eltussolják.És mostanában a hazánkban rengeteg harci kutyát altatnak el CSAK ÚGY!!!
Nem a fajta számít, hanem a természetük!
És az osztálytársamnak Alexnak a kis Westie-je rátámadt a Bencére a másik osztálytársamra és szétmarcangolta a szemem láttára a lábát.Hónapokig kórházban volt és összevissza tépte a lábát.Pedig nem csinált semmit az a szerencsétlen Bence csak ette a fagyiját, erre a kutya rátámad.Bezzeg azzal nem csinálnak semmit!
Szerintem ez undorító, gusztustataln dolog hogy ezt csinálják a Sztafikkal,Pitbullokkal!!!!
Nektek mi a véleményetek?
3-as:nem kőkolbász hanem ha 1 hétig éheztetik és utána kolbásszal verik persze hogy megvadul.hisz érzi az illatot a gazdája bántja,nem kap enni.mi kell még?
egyébként képzeljétek a mi városunkban hidd el volt olyan nem egyszer nem kétszer hogy elaltattak csakúgy kutyákat.
én tudom mert én élek itt.
Az tény,hogy a gyepiken az altatási lista élén szerepelnek ezek a fajták.
Épp a rossz hírük miatt.
az lehet hogy nem fájt neki a "kolbásszal" való verés de nagyon éhes volt és azzal bántották.
és amúgy bocs de egyszer egy amstaffot vittek be a szemem láttára az egyik kórházi szobába vagy hova és altatták el.
én voltam ott nem ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!