Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Daganat? Mit tegyek?

Daganat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kutyámnál tavaly előtt észrevettem egy dudort az oldalában. Nagy nehézségekkel (mivel utálja a pórázt) elvittem a helyi állatorvoshoz, ő azt mondta daganot, valószínüleg rákos, de ártalmatlan nyugodjak meg, majd magától elmúlik. Egy hónappal később a tízszeresére dagadt a daganata, és egyre rosszabb lett a kedve, még menni sem tudott, ekkor kihívtam az orvost ő azt mondta ad egy inyekciót és rendben lesz. Egy hónappal később ki fakadt a daganat, és a kutyusom egyre jobban lett visszatért az életkedve meg minden. Azóta éltelt több mint egy év. És most újra megjelent a daganot ugyanott. Most még kicsi de növekszik.

Mit tegyek?

Ugyanazt mint egy éve, és akkor újra meg újra minden mindig meg fog ismétlődni?

Én nem akarom hogy megint olyan szörnyen kedvtelen és járni nem tudó legyen az én kis kutyám.

Segítsetek! Mit tegyek?

2009. szept. 11. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen ertem az orvost. Nem csinált vizsgálatot? Szövettanit, vérképet?

Szerintem sürgősen vidd el egy rendes dokihoz.

2009. szept. 11. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megint hivd ki az orvos és adasd be vele az injekciót és kérdezd meg hogy mit lehetne csinálni hogy ne legyen többet.
2009. szept. 11. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szegényke :(

Figyelj, nekünk is volt egy kutyánk...nagyon jó kutya volt....neki is nőtt egy daganat a nyakán. Megműtötték. Persze pár év mulva megint kiújult neki, de nagyon öreg volt már. Szerintem meg kéne műteni, hisz lehet hogy ha megműtik, teljesen rendbejön és nem nő vissza a daganat.

2009. szept. 11. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen keress egy másik állatorvost, neki mi a véleménye. Mondd el neki, hogy már volt ilyen problémátok, mit kapott rá, és ő mit javasol. Nem tudom, hogy létezhet-e, (nem mondom, hogy nincs, de én még nem hallottam róla) hogyha tényleg daganat volt az egy injekciótól kifakad.

Jobbulást a kutyusnak.

2009. szept. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!