5éves shih-tzunkt hátán most tapintottunk ki egy nagy "dudort", vagy csomó, majdnem nagyobb egy jókora szőlőszemnél. mi lehet ez? Rákos daganat?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 21:09
1/8 anonim válasza:
Ne piszkáljátok, majd kifakad és genny jön belőle, semmi baj sincs vele(kutyapattanás, de semmiképp se nyomkodjátok), enyémen is volt. De ha nagyon aggódsz vidd el dokihoz megnyugtat!
2/8 anonim válasza:
nem hiszem, inkább zsírcsomó, vagy egy régi csípés helye, de manapság már nem lehet tudni, ha elkezd nőni akkor vigyétek el az orvoshoz, addig ne törődjetek vele! Egy állatorvos!
3/8 A kérdező kommentje:
ja!férjem most mondja, hogy szombaton arra az oldalra kapta a veszetségelleni oltást.lehet az?
2011. febr. 9. 21:23
4/8 anonim válasza:
persze, akkor tuti az, pár nap múlva elmúlik. (Ha netán még sem akkor menjetek dokihoz)
5/8 anonim válasza:
Tuti az oltástól van!!!Az én kölyök kutyámnak is lett ilyen,természetesen én is rögtön daganatra gondoltam.Kb 10 nap alatt szépen elmúlt! (:
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, akkor figyeljük.
csak az 5év alatt nemtűnt fel egyszer se.
2011. febr. 10. 08:17
7/8 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy a veszettség elleni oltás nyoma.
Az én kutyámnak is pár nappal utána szokott bedurranni, és kb egy hétig ott van a pukli.
8/8 Szandi11 válasza:
Szerintem is az oltástól van, de nekünk is volt egyszer a hátán a bőre alatt egy pukli. Elvittük dokihoz és azt mondta, hogy nyilván beverte a hátát és az dagadt be, hisz ha mi is beverünk valamit akkor felpuklisodhat. /pici kutyus és befér az ágy alá,ezért sikerült szerezni a puklit/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!