Most konkrétan nem tudom milyen adok neki. ezelőtt dog chow-t kapott és ugyanezt produkálta.
kb. 1,5 műanyagjégkrémes doboznyi kaját kap. nem tudom mennyiségre mennyi. de be szokta nyomni.
sokat mozog, minden nap meg van futtatva, így nem hízik el még ha sok kaját is kap.
2013. márc. 1. 15:14
3/11 anonim válasza:
rossz minőségű kaját nem tudja megemészteni így kb amit megevett az ki is jön, illetve fontos az is,hogy mennyit kap,mert ha sokat kap akkor ne csodálkozz,hogy ha sokat ürít..
jó minőségű kaja mellett a megfelelő mennyiséggel vissza normalizálódik!!
2013. márc. 1. 15:14
4/11 Valletta válasza:
Ha azt sem tudod, hogy mit adsz neki, illetve hogy mennyit kellene adnod, akkor nem csoda, hogy nem normális a széklet mennyisége. A Dog Chow és társai ahogy bemegy, jön is ki. Vegyél neki valami normális prémium tápot és etesd az útmutató szerint.
2013. márc. 1. 15:19
5/11 Szilvi & Argos válasza:
Normális a 4-5 alkalom. Az én kutyám a napi két sétán kb. ennyit ürít. Reggel 1-2 rakás, a délutáni/esti nagy sétán pedig sokszor 4-szer is leguggol. Persze a végén már csak apróság jön ki belőle :D
A kajától független az ürítés gyakorisága, viszont a mennyiség nagyban függ tőle!
Szar táptól hatalmas aknákat rakott, most az Acanától korrekt méretűeket. Persze a házi kaják evése során minimális a produktum: nyers-főtt hús-csont, zöldség, rizs
2013. márc. 1. 15:32
6/11 anonim válasza:
a mi 3 kutyánk britet kap és napi 3szor kakilnak.
2013. márc. 1. 16:53
7/11 anonim válasza:
kapnak*
2013. márc. 1. 16:53
8/11 anonim válasza:
Teljesen normális 4-5 széklet.De minek számolod ?A széklet konzisztenciáját kell figyelni nem a mennyiségét vagy gyakoriságát.
2013. márc. 1. 20:00
9/11 anonim válasza:
Na itt jó nagy hülyeséget mondanak páran!Már miért lenne normális hogy napi 4-5x is kakil?vagy hogy valaki itt írta hogy 1 séta alatt is képes 4 x kakálni a kutya.Ha így van akkor olyat eszik/ehet hogy nem hasznosul meg felelően.Általában kukkorcával,búzával és ezek lisztjeivel megtömött tápoktól szoktak így üríteni a kutyák pontosan ahogy itt valaki válaszolta hogy az ilyen Dog Chow és hasonló értékes tápanyagokban szegény tápoktól.Az egyik barátom kutyája pontosan ugyan ennyit ürített mert a Fressnapfban ezt sózták rá mondván hogy szuper táp,ő meg sajnos megvette mert hát az eladó nem létező hozzáértésére bízta a döntést és megvette a 15 kg sz..r tápot ami 12 eft -ba került!!!!!!!!!!!Felháborító!!!Én a helyében vissza is vittem volna tuti,mert hogy nem bírták már sétával annyit kakált szegény kutya 1 séta alatt 5 ürítés amit láttam is mivel együtt sétáltunk de mondta a gazdija hogy előtte is volt már kaki.Na ami a lényeg a táp ki lett dobva kb. 3 kg evése után.Szerintem ha tápot adsz neki akkor csak olyat amibe rizsen kívül nincs más gabona.Vagy ha bírja a kutyád gyomra akkor Acana tápok közül válasszatok.Vagy Orijen de óvatosan mert a magas fehérje tartalmát nem minden kutya bírja.
2013. márc. 2. 11:17
10/11 Szilvi & Argos válasza:
Jelentem, a kutyám Acana Ranchlands-et eszik bő 1 hónapja, és naponta általában reggel két kis rakást produkál, az esti nagy sétán pedig szintén minimum 2-t...de sokszor többet. És mondjuk ilyenkor már csak apró bogyókat, tehát a széklet SOKKAL kevesebb, mint anno szar kajával!!! Kizárólag csonttal-hússal-zöldséggel-gyümölccsel-rizzsel etetve viszont még ennél is kevesebbet produkált :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!