Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség! Társasházba, kutyást...

Segítség! Társasházba, kutyástapasztalattal rendelkező, de válatozatos munkaidővel dolgozó, fiatal párnak inkább francia bulldog vagy boxer kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 07:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

egy franciának tényleg nem annyi a mozgás igénye, szóval ha nincs sok időtök akkor inkább francia. Ha van kutya futtató vagy park ahol sok kutya van, akkor napi 2, 2,5 órát ha kint vagytok a bulldoggal akkor annyira elfárad h már csak este még egy 30-45 perces séta bőven elég neki, és aludni fog egész nap :) a boxernak azért ennél több kell szerintem. De amúgy személyiség függgő h mennyire aktív a kutyus :)

ha első kutyátok lenne akkor azért óvatosan az örökbe fogadással. Szép dolog, én is annó menhelyi kutyát akartam volna, de egy két ember lebeszélt róla, mivel első kutyám lett volna, így azt mondták h ezek a kutyik inkább a határozott emebreknek való. Lehetséges h lesz vele valami probléma, legalábbis akiket én ismerek befogadott kutyákat, azok olyan szinten kötődnek meg szeretik meg hálásak a gazdájuknak hogy én olyat még nem láttam, szerintem egy "megvásárolt" kutya sosem fog ragaszkodni úgy a gazdájához mint egy menhelyről elhozott, viszont ezek akutyák agresszívak más kutyákkal :/ és sajnos a gazdája nagyon sokat dolgozik azon h megpróbálja meg változtatni a kutyáját, de sajnos ez nagy feladat.

De ha van hozzá kitartásotok, és elég határozottak vagytok akkor nyugodtan fogadjatok örökbe kutyit, mert annál szebb dolog nincsen.

2013. márc. 29. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Én biztos menhelyről hoznám a helyetekben. Nekem van pilanatnyilag egy boxerem, a következőt tuti a Noé fajtamentőktől hozom. Nagyon alaposak, a kutyák oltva ivartalanítva kerűlnek gazdihoz, és minden negatív tulajdonságra felhívják a figyelmedet. Ha tehetd keresd meg őket.
2013. ápr. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!