Ti hol szoktátok futtatni a kutyátokat? Merre lehet megtalálni a jó kutyafuttató helyeket? (nem feltétlenül kutyafuttató)
Én budapesti vagyok, 11. kerületi.
A gellért hegyre szoktunk járni, ott van sok nagy szabad terület, és nincs olyan sok ember mint mondjuk a Margit szigeten vagy a Város ligetben. És nekem ugye közel is van. :)
De anélkül, hogy tudnánk merre laksz, nem fogsz érteles választ kapni. Én hiába írtam meg, kicsi az esélye, hogy pont környékbeli lennél te is.
Leggyakrabban a Duna part mentén futtatom a kutyát.
Kunszentmiklós nem olyan óriási város, hogy egy 5-10 perces kocsikázással ne találj mezőt, szántót, ahol a BEHÍVHATÓ, nem vadat űző kutyádat szabadon engedheted ;)
Például a város széle és a vonatállomás közti hatalmas pusztában, vagy odébb a bakérpart mentén több km hosszan lehet menni anélkül, hogy bárkivel is találkoznál. Mondjuk nyáron a hőségben tuti nem vállalnám be :D Egyszer gyermekkoromban a Kossuth Lajos utcától kimásztunk unokatesómmal a vonatsínekig majdnem...csak egy kis sétára indultunk :)
A Toldi utca legvégétől is egy karnyújtásnyira van a hatalmas pusztaság.
Kisebb futtatásra az ÁMK körüli zöld park, vagy a szintén a központban lévő másik park (Baksay Sándor és Szent Erzsébet tér sarkán lévő nagy bolt mellett) is alkalmas, kevésbé forgalmas időszakban...de ha járókelők közelednek, azonnal fogd meg a kutyádat!!!
Vidéki város lévén, a miklósi emberek (tisztelt a kivételnek) félnek a kutyáktól és nem szeretik testközelben tudni az idegen kutyákat...TAPASZTALAT!!!
Szilvi&Argos nagyon köszönöm!
Igazából a gond csak a sok tanyasi kutyával van, akik a tanyákról jönnek ki, komondorok, kuvaszok... nem lenne velük túl jó találkozni.
Nincs mit :)
Régebben sokat nyaraltam Miklóson, sok rokon ott él...
Hivatalos úttal semmire nem mész a barom gazdák esetében. Legyen nálad vmi legális kutyariasztó spray, elektromos riasztó, kaviccsal töltött flakon, bármi, amivel tudsz védekezni a kijárkáló kutyák ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!