Csivava, Uszkár, Yorki melyik a legnyugodtabb, legcsendesebb?
Kedves első, te nagyon hülye vagy, az uszkár a második legokosabb kutyafajta közvetlenül a Border collie után...
Nekem törpe uszkárom van, ő nagyon nyugodt és csendes, szinte sosem ugat. A lakásban még csak fel sem vakkantott soha. Mindemellett imád sétálni és játszani, sosem unja meg. Viszont amikor otthon vagyunk, és nyugi van, akkor csak fekszik a foteljában és pihen. :)
A többi fajtával nincs tapasztalatom, de ha azt vesszük, hogy a yorki valójában egy terrier (amit sokan hajlamosak elfelejteni), akkor ők biztosan nem nyugodtak, hisz a terrierek híresen pörgősek.
Csivaváról nem tudok nyilatkozni.
Ja, és nagyon jól el van egyedül. Egyszer direkt figyeltem webkamerán meló közben. Egész nap aludt, néha felkelt, ivott egy kis vizet, aztán aludt tovább. :) Ő is felnőtten került hozzám, a fajtamentőktől.
Ha felnőtt kutyust szeretnél befogadni, akkor keresd őket: [link]
Rengeteg kutyus van most náluk, teljesen beteltek, nem tudnak újat fogadni, így igazán nagy segítség lenne ha tőlük választanál. Van több kis törpe is, akik most várnak gazdira. Facebook-on nem biztos, hogy fent van minden gazdi keresőjük, érdemes felhívni Kovács Marcsit, és tőle érdeklődni.
Nekem Buborék uszkár nagyon tetszik, nézd meg. :)
első vagyok, van kutyám, labrador ,és uszkárom is volt:)
ez vna, utálom ezeket a túltenyésztett divat kutyákat,mint a yorki meg a csivava :)
Nekem Yorkim van és elég nyugodt !!!
Nincs vele semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!