Tudnátok ajánlani kalóriaszegény száraz tápot? 1,5 éves labradornak kellene. És azt is le tudnátok írni, hogy hol szoktátok megvenni?
Általában a bárányos és rizses tápok erre jók, bár ebben nem vagyok 100%ig biztos.
A Kennel's Favourite bárányos rizsese túlsúly ellen is jó, könnyű emészthetősége miatt, és nem vészes az ára.
A másik az a Happy Dog Supreme Adult Leicht, ez árben kicsivel drágább, de még ez is megfizethető.
Lehet, hogy azért hízott el a kutyus, mert több kaját kapott, mint amennyire szüksége lett volna ennyi mozgás mellett.
Amit adtok neki enni, azt is kétszerre kapja meg. De egy orvossal azért mindenféleképpen konzultálj.
én a JOSERA-t, CHICOPEE-t ajánlom.
mindkettővel etettem már, nagyon jó ár-érték arányuk van.
én a petissimo-ról (régi webkutya) rendelek, de előfordulhat más webáruház, ahol olcsóbb.
Én a zoofast.hu-ról szoktam kaját rendelni, a legtöbb táp ott a legolcsóbb.
Amik nekünk beváltak és elég jó áron futnak: Brit, Bosch, Josera. 30 kg kb 15000.-.
Vehetsz normál vagy light tápot is. Mindegyiken van etetési útmutató, annál azért érdemes kevesebbel kezdeni. Aztán úgyis kitapasztalod, hogy ez a mennyiség kevés/elég/sok és változtathatsz rajta.
Én ezzel szemeztem még amikor belevágtunk a fogyókúrába, de amire elfogyott volna az előző táp, és megrendeltem volna, már le is fogyott. :)
Ő egy törpe uszkár. 20%-os súlyfeleslegtől szabadultunk meg 1,5 hónap alatt, úgy, hogy az adagját a 70%-ára csökkentettem, és napi három órát sétáltattam, de gondolom egy labradornak ennél jóval több kell.
Kaját mindig csak séta közben kapott kézből, így rögtön égett a zsír, és még tanításra is jó volt. :) Ezen felül heti 1 koplalónapot is tartottunk. Nem kellett a light táp hozzá, hogy lefogyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!