Mr.okos kérdése:
Van egy 4 éves Yorkim és naponta 1x fix időpontban (ami egybeesik a miénkkel) kap enni vagy 150g konzervkaját, vagy száraz tápot (érzésre 2-3 maroknyit) ez naponta váltakozik. Ez elég, vagy mennyit kéne kapnia?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 23:07
1/9 anonim válasza:
Elégnek tűnik, de a kutyák táplálékigénye sok mindentől függ. Ha úgy látod, hogy a kutya jó kondiban van, akkor minden bizonnyal elég a kaja.
2/9 anonim válasza:
Nézd meg a kutyádat. Ha kerek, üléskör akár szét is kell tennie a combjait, mert nem fér a teste mellé a hurkáktól, akkor sok az étel.
Amúgy a konzerven és a szárazon is van etetési útmutató.
3/9 A kérdező kommentje:
Ezt értem és jó húsban van a kutya se nem sovány se nem kövér, ahogy kell kitapinthatók a bordái is, csak akárhányszor kaját lát mindig enne. Így nem tudom hogy tényleg éhes, vagy csak "zabagép".
2013. febr. 13. 23:16
4/9 Hovarju válasza:
Ha jól néz ki tőle a kutya és nem gurul, akkor elegendő.
Az egészséges kutya mindig éhes.
5/9 anonim válasza:
Én 2x adok enni a yorkimnak, reggel száraztápot, este mást...főtt hús, felvágott, sajt, gyümölcs, zöldség.
Az, hogy mennyit kell kapnia, Te látod. Nem az számít, hogy milyen mennyiséget kap, hanem hogy megfelelő e a súlya. Amúgy a konzervet hanyagolnám a helyedben, annak a beltartalma nem sokat ér.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát most jelenleg 3.5 Kg körül mozog a súlya. Szerintem ez jó egy yorkinál.
2013. febr. 14. 13:57
8/9 anonim válasza:
Az enyém 5 kg, de amúgy sem standard méret. Kicsit magasabb, kicsit hosszabb, mint a többség, de ő így tökéletes. A méreteihez pont passzol a súlya. Na jó, talán egy picit kerek a popija :D
9/9 A kérdező kommentje:
Igen az enyém is nagyobb fajta :)
2013. febr. 15. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!