Hogy védenétek meg a kutyátokat ilyenkor?
És a keményebb kutya mire is jó ? :D attól még a verekedés ténye nem lesz jobb.
A nyitott kapus történethez meg annyit fűznék hozzá, hogy ha nem tetszik akkor ki lehet kerülni a kaput.. Valamelyik nap amúgy nekem kellet szólni anyukának 3gyerekkel hogy ugyan várja már meg amíg becsukódik a kapu vagy az autóm mögött menjen el mert kint vannak a kutyák mint mindig.. Nem mintha kijönnének ,de csak 2 40kilós kutya van ott. Hozzáteszem hogy ezt a kis család heti rendszerességgel játszotta el.. és látom hogy félnek meg vágja a fejeket hogy a kertbe vannak a kutyák.. Mindegy az embereke fogyatékosok.
Kedves kérdező olyan aranyos vagy :D.. azért mert te nyugodt kutyát szeretnél aki mindekivel kedves aranyos még nem feltétlenül jelenti majd azt hogy olyan is lesz a kutya. Nem védi meg magát? a pincsim valamelyik nap elkergette az ambullomat mert azt oda szagolt a kajájához :D. Nah mindegy ezt csak meg akartam jegyezni.
Mindenképpen vagy elkerülném azt a kerítést vagy ha az nem kivitelezhető, akkor legalább át mennék az út másik oldalára.
Az eddigi válaszokat nem olvastam, így írom a véleményemet.
Kedves kérdező!
Attól, hogy egy kutya nagy, még nem fogja bántani a te jámbor kutyádat. Valószínűleg egész életében csak néhányszor lesz szüksége rá, hogy megvédje magát, és attól, hogy ő barátságos, ezt meg is fogja tenni.
Kérlek ne ess abba a hibába, hogy halálra félted a kutyusod, ez a legrosszabb amit tehetsz. Hiszen ezt ő is meg fogja érezni, és az lesz a vége, hogy agresszív lesz más kutyákkal szemben. Nem kell elrángatnod más kutyáktól, nem kell felkapkodnod a földről, mindegy mekkorák. Ők is csak ugyan olyan játékos kedves állatok, mint amilyet te szeretnél.
Ha mágis előfordul olyan, hogy egy nála sokkal erősebb kutya megtámadja, akkor pedig a másik gazdával együtt kell szétszednetek őket. Bár ezt nem tartom valószínűnek, hiszen agresszív kutyákat nem szokás elengedni, és ha te megfelelően neveled majd a kutyád, akkor ő sem akar majd konfliktusba keveredni.
Nekem egy törpe uszkárom van, többek között játszott már staffiva, argentín doggal, boxerrel és farkas kutyával is. Soha nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!