Kutyát szobatisztaságra nevelni így hogy?
Figyelt kérdés
Ha tavasszal vennénk kiskutyát, még én suliba járnék, így délelőtt pár órát egyedül lenne. Amíg nincs meg minden oltása, úgy tudom nem lehet kint a szabadban, szóval hiába van jó idő, nem lehet felügyelet nélkül az udvaron. Reggel suli előtt természetesen kivinném, meg amint hazajövök, de egy kiskutyának gyakrabban kell üríteni. Lehetséges így szobatisztává nevelni? Ötleteket kérek!2013. febr. 26. 18:55
11/15 A kérdező kommentje:
[lololo]! Persze, írtam is, hogy nem lesz elhanyagolva. :) Külön köszönöm neked a tanácsokat, ötleteket. :) Sokat segítettél velük! :)
2013. febr. 26. 19:17
12/15 anonim válasza:
igazán nincs mit :) sok sikert! :) És persze lesz egy két alkalom hogy ürüléket takarítasz, de a türelem a kutyatartás része:)
13/15 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy ha már teljesen szobatiszta is becsúszhat néha egy-egy baleset, főleg ha sokáig egyedül hagyjuk valami miatt. :) De remélhetőleg több örömöm lesz benne, mint bajom. :)
2013. febr. 26. 19:27
14/15 anonim válasza:
"Ha bent kakil és pisil be minden esetben le kell szidni. MINDIG. Ha viszont kint, agyon vissza kell dicsérgetni."
Soha nem szabad leszidni egy kutyát a természetes folyamatok miatt. Azt hiszi, hogy azért kapta, hogy egyáltalán elvégezte a dolgát, nem fogja érteni, hogy azért bünteted, mert nem jó helyen végezte.
15/15 anonim válasza:
Leszidàsra reagàlva: ismerősömék 1x szidtàk le a kutyàjukat, mert bekakilt 4,5 hònaposan. Azòta inkàbb megeszi. Nagyon nem ajànlom a szidâst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!