A kutyák ehetik a húst nyersen?
Vettem pár napja 1kg szívet és májat, 1kg pulykanyakat, 2kg farhátat, és 1 kiló marhahúst, felradaboltam és összekvertem őket, reszeltem hozzá kb. fél kiló répát és fél kiló almát valamint 3 börgre rizst megfőztem ezt így összekevertem jól és kiszedtem adagokra és lefagyasztottam, és amindíg kiveszem előző este a fagyasztóból az másnapra kienged és ezt eszi most a kutyám!
én azt hallottam h eheti a nyers húst csak disznó húst nem szabad adni neki! de most mondja egy ismerősöm h nem szabad.. és nem tudom h most mivan :)
Milyen alapokra támaszkodik az az ismerősöd, aki azt állítja, h nem szabad?
Alapszabályokat betartva egyébként lehet.
Belsőséget min. 1 hétig kell fagyasztani, baromfit 3-4 napig, marhát 1 hétig és így tovább. Ha ezeket betartod, nem lehet baj. Ill. nem árt odafigyelni az arányokra sem.
De ehet és nagyon jól teszed hogy ígyetetetted ha megtehetném én is ezt a fajta etetést választanám.
Ha érdekel és szeretnél többet tudni erről B.A.R.F. ként tudsz rá keresni a neten.
Szalmonellával megküzd a kutya szervezete. Nem csak a hús lehet szalmonellás, a nyers tojás is...
Megbízható helyről kell venni a húst, ennyi a titka :)
Egyébként pedig 3 havonta féreghajtás..
- Nyers, ki tudja mivel fertőzött húst ehet-e a kutya?
- Persze, legalább lesz mire fogni, ha megdöglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!