SOS fulladozik a kiskutyám?
Figyelt kérdés
yorki kiskutya felrenyelt egy répa darabot és most fuladozik mit csináljak? rendesen léllegzik de olyan néha mint ha tüsszögne vagy mi.mit tegyek?sürgös válaszokat pls2013. febr. 25. 22:24
21/25 anonim válasza:
az hogy szereti, vagy hogy való e neki két teljesen külön dolog... ennyi erõvel a csokit is szereti, de ettõl független nem való neki... tudom ha almára hivatkoztam volna, akkor pedig azt írtad volna, hogy a létra közelébe nem lehet engedni a kutyád...
22/25 anonim válasza:
Az én előző kutyám lelopta a fáról a cseresznyét, körtét. Senki nem tanította neki. A mostani kutyám is mindenféle gyümölcsöt, zöldséget megeszik, az uborkát, meg a jégsalátát is. Répát is szokott kapni de csak főzve. De ezek szerint a barf etetés szerinted biztosan nem jó, mert ott nyers hús, nyers zöldségek, akár tejtermékek (túró, sajt) is vannak.
23/25 A kérdező kommentje:
a kutyus köszöni szépen jól van.:)
2013. febr. 26. 11:18
24/25 anonim válasza:
Na, végre! Leesett egy nagy kő a szívemről. Egy kutyabarát.
25/25 anonim válasza:
Vidd minèl gyorsabban állatorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!