Miért nem engedi a 2 éves kerti kutyám hogy a nyakörvet a nyakára tegyem?
Kiskorától van rajta nyakörv.Most 2 éves,s állandóan van a nyakán egy nyakörv,ám ez már kicsit használtabb,így séták során egy új nyakörvet szoktam felhelyezni rá,nehogy a régi elszakadjon. A régi nyakörv csak a kertben van rajta,az újjal meg sétálni megyünk. A két nyakörv ugyanolyan .
Ha a régi rajta van,akkor engedi,hogy hozzányúljak megigazítsam a nyakán,megsimogassam a nyakát.
De ha konkrétan nyakörvet akarok rátenni,csak úgy tudom bekapcsolni rajta(lyukacsos fajta),ha tápot szórok elé,s amig a kajával van elfoglalva addig én a nyakába akasztom. Onnantól nincs gond,csak a felhelyezéskor szeretne menekülni ha nincs kaja ami a figyelmét elvonja.
Mit csináljak? Hogyan nyugtassam meg,hogy kivárja a nyakörv bekapcsolását és ne tiltakozzon ellene(húzódna elfelé)?
Előre is köszönöm
Elsővel eggyet értek.
Nem szabad, hogy rajta legyen állandóan.
Ha meg, akarsz neki, ilyen bilétát, akkor azt is le kell, venni néha (biléta akkor jó, ha rossz a kerítés és elszöhet, de akkor gyorsan meg kell javtani), pl akkor, amikor játszol vele. Nehogy bepáljon neki a nyaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!