Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyam aki atugralja a keretes...

Timinka kérdése:

Kutyam aki atugralja a kereteseinket, megoldas a szogesdrot a teteikre?

Figyelt kérdés
Jo napot van egyeves kozep azsiai szuka kutyam aki atugralja a 2 meteres kereteseinket, ugy hogy fel ugrik raja es át ugorja az a kerdes hogy nem tortenne neki valami baja ha a szogesdrottal oldanam meg a problemat, pontosan a kereteseknek a tetejere tennem
2013. febr. 25. 10:02
1 2
 11/16 sippara ***** válasza:
semekkora telek nem elég neki, egy jó GAZDÁRA van szüksége, aki napi 2-3-4 órában tanítja, képzi, neveli, sétáltatja.
2013. febr. 25. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem telek méret kérdése. Ha egy egész szállodába zárnának wellness részleggel, meg bárral, meg játékteremmel, akkor is unatkoznál néhány hét után.
2013. febr. 25. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb megoldás lenne, ha keresnél annak a kutyának egy felelősségteljes gazdát.
2013. febr. 25. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Egek! Nem a terület mérete a lényeg, hanem az, hogy új ingerek érjék minden nap és kellően mozogjon! Nem fog egy olyan területen futni és mozogni, amit már napjában tízezerszer körbejár, ahol semmi új élmény nem éri. Nem érted, hogy mozgatni kell? Hogy sétáltatni kell? Te sem fogsz köröket tenni a kertben. A kutya sem őrült, nem fog magától, mint egy hülye futkosni a saját területén.
2013. febr. 25. 20:10
 15/16 A kérdező kommentje:

igen már megértetem - uj terulet mas szagok atkutatas es koszonom is ezeket a tanacsokat mert aban maradtam volna hogy eleg a nagy terulet, most mar tudom hogy ez is hioanyzot nekije es azert szokot meg minden nap ki a mezore, de mar tegnap elvittem otet meg nagyob oneki idegen mezore es akora koroket futot nagy sebesegel mindha igazan baranyokat korzot volna es bizon ha hivtam mindig visza jott, es a hoban hutote magat es ette is szomjasagrol

megegyszer koszonom a jo valaszokat mert segitetek

2013. febr. 26. 08:13
 16/16 A kérdező kommentje:
ezentul mar minden nap jarok vele 1,5-2orara a mezokre
2013. febr. 28. 08:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!