Milyen fajta lenne számomra megfelelő?
Végre eljött a pillanat hogy bevállalhatunk egy kutyát.
Amit tudni kell a családról:
15 éves vagyok, van kutyás tapasztalatom (nem is kevés). Sportos vagyok így egy olyan kutyafajtát keresek, ami sportos,imád futkározni stb. Panel lakásban lakunk, de már jeleztük a lakókkal a szándékunkat. Beleegyeztek. Nem szeretnék egy túltenyésztett divatkutyát,ami mindenütt ottvan amerre csak járok.
Egy kissebb testű kutyában egyeztünk meg a családdal.
A szőre teljesen mindegy milyen.
Nagyon komolyan gondolom ezt a kutyás dolgot.
Köszönöm a segítséget. :)
hát nekem boxerem van de nem ajánlom mert az nagytestű de amúgy nagyon hálás kutya kiskutyába hát a magán angol tanárom is panelban lakik és neki máltai van de nagyon édes ajánlom még a bisont de abból a bologneese-t mert annak kevésbé hullik a szőre vagy snaucher de ne feketét hanem fehéret vagy só-borst vagy esetleg tacskó a beaglet nem mert az nagyon sokat vonyít esetleg foxi de az monjuk kicsit félős kutya esetleg még kicsit nagyobb akkor a basset hound ez a kutya is nagyon megfelelő egy panel lakásba mert csak kicsit nagyobb a beagletől esetleg spániel vagy uszkár vagy westie én olyat akartam avagy yorkshi
Örülök hogy segíthettem!
(ezeknek a kutyáknak nézzutánna)
A mini bullterriert imádom :)
Nagyon tetszik a külseje, a különös kinézete ellenére iszonyatosan aranyos.
Az amstaffokkal az a probléma hogy igen, nagyok és hogy nekem abból már túl sok van itt a városban.
Boxerünk volt, mikor még kertesházban laktunk. Most is azt szerettem volna, csak nem a legalkalmasabb lakásban tartásra. Még most is hiányzik a boxer kutyusom :)
Az bichon-ok nincsenek annyira túltenyésztve, de nekem nem éppen az a kis (nem is tudom hogy fejezzem ki magam)cukifalat kutyák nem az eseteim. (nem akarok senkit megsérteni)
Esetleg a stafbull?Azok is szépek,bár nem tudom,hogy mennyire sportos kutyák.
Nekünk is boxerünk van és tényleg nem a legideálisabb a lakásban tartásra,főleg a mozgásigény miatt.
Papp Kitti:
Snóziba miért ne választhatna feketét a kérdező?? Nem értem az összefüggésed. Attól, hogy más a színe, a jelleme nem feltétlenül tér el!
Azt sem értem, hogy amikor a snacikról írtam, miért lettem lepontozva. Sajnos sokan előítéletesek ezzel a fajtával kapcsolatosan, holott legalább annyira családbarát és bolondos kutyafajta, mint a beagle, vagy a tacskó, vagy az uszkár...
Bocs skacok, de én kitartok a kedvenc fajtám mellett. :) És igenis ajánlom.
Én még abba is benne vagyok, ha a kérdező budapesti, hogy akár meg is mutatom személyesen a kutyámat, már ha érdekli. Több olyan ismerősöm is megszerette a kutyámat, aki egyébként egyáltalán nem szereti a kutyusokat... csak tud valamit szerintem. :)
Én sem értem hogy attól hogy a színe más, miért lenne rosszabb?
Jelenleg én a mini bullterrier,sheltie,snaci mellett voksolok.
Húgom beagle és az anyukán bolognese mellett pártol.
Csak egy emelettel fölöttünk van egy yorkie, aki hihetetlenül agresszív.És félünk hogy kutyákkal sem barátságosabb mint az emberekkel.A lakók is jelezték már nekik hogy a kutya agresszív,de rá sem hederítenek.
Az ilyenekkel mit tehetnénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!