Milyen fajta lenne számomra megfelelő?
Végre eljött a pillanat hogy bevállalhatunk egy kutyát.
Amit tudni kell a családról:
15 éves vagyok, van kutyás tapasztalatom (nem is kevés). Sportos vagyok így egy olyan kutyafajtát keresek, ami sportos,imád futkározni stb. Panel lakásban lakunk, de már jeleztük a lakókkal a szándékunkat. Beleegyeztek. Nem szeretnék egy túltenyésztett divatkutyát,ami mindenütt ottvan amerre csak járok.
Egy kissebb testű kutyában egyeztünk meg a családdal.
A szőre teljesen mindegy milyen.
Nagyon komolyan gondolom ezt a kutyás dolgot.
Köszönöm a segítséget. :)
Más is írt már ki ilyen kérdést, valaki ezt az oldalt linkelte be:
Nézd meg, ez egy teszt. Nekem bejött, mert azt a fajtát is kiadta, amilyen egyébként van nekem. :)
Nekem törpe snacim van amúgy. Panelban és kertben is volt már. Szeret rohangálni, éber, eleven, vidám, kis bohóc kutya. De nagyon nagyon okos is. Már más kutyástól is kaptuk a dicsértet, hogy értelmes a snacik között is. :)
Csak ajánlani tudom. :)
Nekem törpe uszkárom van, és nem is hinnéd milyen sportos. :) Az a legjobb benne, hogy mindig alkalmazkodik az adott körülményekhez. Amikor az utcán vagyunk megállás nélkül szaladgál, labdázunk. Viszont otthona lakásban vagy engem követ, vagy fekszik. Nem hiperaktívkodik, nem rongál. Plusz bónusz, hogy egyáltalán nem hullik a szőre. :)
És jelenleg egyáltalán nem számít divat fajtának, alig látni belőle az utcán.
A menhelyen is gondolkozunk. Vagyis én mindenképpen :)
De azért ha ez nem válna be,akkor muszáj egy fajta mellett döntenünk.
Szerintem a sheltie tökéletes lenne nektek, kisméretű, nagyon intelligens, pörgős, sportos kutyák. Alkalmasak lehetnek különböző terrierek is, uszkárok, spánielek.
De egyébként ilyen kutyát egész biztosan találsz menhelyen is, ha tehetsz ments meg onnan egy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!