Etet valaki ezekkel a tápokkal? Véleményt szeretnék, lehetőleg gyakorlati tapasztalatot. (Eddy, Agil)
Figyelt kérdés
Ez az Eddy jónak néz ki, de gyanúsan olcsó.
Egy 1,5 éves cane corsonak lenne, már végigetettem vele egy csomóféle tápot (Brit, Brit Care, Acana, Cibau), de egyikkel sem voltam megelégedve, sovány a kutya és éhes. És nem, nem beteg és nem férges.
2013. febr. 22. 15:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezeknél, még a maradék kaját is jobban szeretné a kutyusod. Nem kell ennyire túlzásba vinni szerintem a kutyaetetést, mivel régen mielőtt nem lettek háziasítva, nyers húst ettek meg tetemeket stb.. Szóval szerintem túlzásba viszed ezt, és még ráadásul éhes is marad a kutyád.
2/4 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy veszel apró húst ezeknek 2-300 ft kilója. Ezt főve vagy nyersen kevered mondjuk zöldségekkel vagy rizzsel meg táppal. Arányosan. Talán ettől már nem lesz éhes.
3/4 sippara válasza:
Biztosan sovány, nem az izom hiányzik? Éhes? Az jó, a jól etetett kutya éjjel-nappal éhes valamennyire.
4/4 anonim válasza:
Kicsit késő a válaszom, de az Agiltól annyit kakilt a kutyám, nem győztük szedni. Ez is mutatja, hogy egy nagy kaki az egész. Az Eddy mégolcsóbb, gondolom az mégvacakabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!