Ez normális dolog vajonn?
Figyelt kérdés
Van egy kilenc hónapos pit bull kutyusom, és mindig megeszi a nyúltápot. Ha bemegyek a nyulakhoz kitakarítani, etetni őket, a kutya beoson és eszi a tápot. És nem keveset eszik, többet mint amennyi kutyatápot. Van mikor beoson, kinyitja az ajtót, bemegy és elkezd lakmározni. Nagyon félek hogy valami baja lesz tőle. Vajon lehet valami baja a kutyának a folyamatos nyúltáp evéstől? Nem káros ez az egészségére??? Mert komolyan mondom, hülyén hangzik, de akkor inkább keverek neki egy kis nyúltápot a kutyatáp mellé, de már nem tudom mit tegyek hogy ne zabálja fel a nyulak kajáját és ne menjen be hozzályuk.2013. febr. 20. 19:14
11/12 A kérdező kommentje:
Legelső gondolatom ez volt, hogy megunta a kajáját :) Happy Dog Juniorral szoktam etetni, de mikor rájárt a nyuszitápra akkor vettem neki Pedigree Junior tápot, ugyan az volt a helyzet. Vettem neki Boldog Bulldog és valami olcsóbb OKE nevű tápot is. Dr csak-csak rájárt a nyulak kajájára :) Feltettem felülre de felugrik érte és akkor ledönt mindig mindent, úgyhogy hagytam lennt. Ha be van csomagolva a zsák akkor kibontja a fogával. Szóval akkor ezek szerint nem leez gondja tőle, ezt akartam hallani. Mert én komolyan mondom hogy most nyúlkaját fogok belekeverni a kutyatápjába. Próbáltam már egyszer és aznap nem ment be a nyulakhoz. Egyébként vitaminhiányban nem szenved, szoktam adni neki napi egy multivitamin tablettát. Az mit jelent hogy ég a gyomra?
2013. febr. 21. 05:55
12/12 anonim válasza:
Kéne szerened egy csavaros táptartó dobozt, abból nem tudja kiszedni. és abba is belefér 20 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!