Ajánlanátok nekem lakásban tartható kistestű (1kg-10kg) rövidszőrű kutyafajtákat?
Köszi! :))Egyre inkább a mopsz felá húz a szívem. Ők nem betegesek? Olyan kis törékenynek tűnnek.. Megrágnak mindent? Milyen étvágyuk van? Nagyon hullik a szőre? Mennyire mozgékony? Intelligensek?
Első kutyának megfelelő?
Amúgy gáz, ha azért akarok kutyát, mert hiányzik valami az életemből, sok a fölös energiám és depressziós vagyok?
20/L
:D
Neked melyik kutya tetszik?
Hát, tulajdonképpen az összes többi. :)
Az uszkárt én ajánlottam.
De ez csak az én egyéni véleményem, a te kutyád lesz, ha neked tetszik akkor rám se hederíts. :)
azért 2-3 séta legyen már elég...az emberek 90%-ának azért nem csak a kutyanevelésből áll az élete. 2 óra amúgy 3 sétából simán összejön. szerintem a 3-ból egy lehet rövid.
miért lenne gáz? a depresszión remélhetőleg segít. ha hiányzik az életedből valami, akkor meg főleg. annyi a lényeg, hogy ne időszakos fellángolásról legyen szó. 20 évesen azt gondolnám át, hogy ha esetleg külföldre megyek tanulni/dolgozni tudom-e vinni magammal, ha nem, kire hagyhatom meg úgy egyáltalán hónapokra meg tudok-e válni tőle, ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!