Adhatok ilyen nevet?
Van egy kifejlett németjuhász kutyám. Guszti a neve, de a napokban azon gondolkodtam el ahogy figyeltem az udvaron, hogy olyan elegáns, ahogy üget, hogy sokkal jobban illene hozzá, a Kutya Uraság név. Legalábbis nekem jobban tetszik:)
Szerintetek nem néznének hülyének a szomszédok, hogy mikor a jól megszokott reggelinél, és vacsoránál a gusztávozás helyett: "Kutyauraság!!! Kutyauraság gyere itt a finom pedigree!!!" képpen csalogatnám?? Illetve a kutyus törszkönyves, át lehe-e utólag írni benne a nevét? Az állatorvos nem fog hülyének nézni?
Hát nekem ez a név nem tetszik, de az nem fontos.
A lényeg, hogy egy kutyának két szótagú nevet érdemes adni, tehát nem célszerű neki a kutyauraság nevet adnod. Túl hosszú.
A TK-ban szerintem nem lehet átírni, de az nem is fontos, a hívóneve az amit te választasz.
És igen, szerintem hülyének nézne a doki. :)
1. Igen, valószínűleg hülyének néznének a környezetedben.:D
2. Nem kéne átnevezni egy felnőtt kutyát ha nem muszáj.
3. Túl hosszú a név, max 2 szótagos a kutya számára ideális és te is megunnád egy idő után kimondogatni.
4. A Pedigree egy rakás sz@r, annyi pénzből amit el mernek kérni érte már normális táppal is etethetsz, (plBrit) ezekben az agyonreklámozott tápokban szinte semmi hús sincs, ami ugye a kutya fő tápláléka kéne hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!