Cane corso kiskutyámnak szeretném levágatni a fülét valamint a farkát, de eddig csak elutasításba ütköztem! Valaki tud borsod megyében vagy a környező megyékben olyan állatorvost aki elvégezné ezt a műtétet?
a kérdező választ kért és nem letolást, aki nem tud válaszolni az ne írjon!!...Mindenkinek van stílusa, ugyanúgy a kutya kinézetére nézve, mint öltözködésben.Én is ilyen fajtát szeretnék és nem vagánykodni akarok vele,de nekem kifejezetten csonkítva tetszik ugyanúgy mint a dobi.Egyszerűen alig felismerhető a dobi csonkítás nélkül.
Így vált népszerűvé,ismertté és már nem is olyan az olyan, ha nincs lenyesve.És ha akar úgyis talál dokit aki megcsinálja, ha a fülvágatásra szán annyit amennyit akkor úgyis lesz olyan aki megcsinálja.Én is sajnálom az állatot mert érzékeny ember vagyok, de őszintén sokan le se sz.rják
...A farkát, ha az időt túllépte én sem javaslom vágatni...Akkor a kutyát már úgy kellett volna vásárolni az adott illetőtől vagy tenyésztőtől,ha meg annyira vágott farkú állat kellett volna, akkor máshonnan vásárolni, vagy előre megbeszélni, az eladóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!