Brit vagy Acana a jobb? 20kg-os kutyának melyikből mennyi kell naponta?
ha sok pénzed van, akkor Acana...ha ár-érték-összetételben minőségi tápot keresel, amit meg is tudsz fizetni, akkor a Brit tökéletes választás :)
az, hogy egy 20 kg-os kutyának melyikből mennyi kell, rajta van a zsákon, persze ez egyénileg eltérő lehet. először annyit adsz, amennyi ott van írva, pár napon belül látni fogod, hogy sok, kevés vagy pont megfelelő és ahhoz képest növeled, csökkented a mennyiséget.
Én ezek közül az Acanát ismerem csak,de annak nem hinném,hogy olyan nagy lenne a tápértéke,mert régen volt egy rotink,aki úgy lefogyott tőle hogy ihaj,aztán kapott valami másikat(még pici voltam,nem emlékszem) és vissza hízott.
Most meg a törpesnacink akkorát sz*rik tőle,hogy csak úgy nézünk!
Aztán vettünk neki Purina Pro plan-t és most tök normál méretű az ürüléke.
Mi Happy dogról váltottunk Acanára, még csak átszoktatás alatt voltak a kutyák, kb felesbe keverve kapták. Az egyik őrült módon elkezdett vakarózni, a másik fehér szőre a szájánál (hosszú szőrű) rózsaszínre színeződött. Na itt be is fejeztük az Acanázást.
Most Brit prémiumot esznek, meg vagyok elégedve vele.
Brit etetési táblázatot hol találok? Acanat megtaláltam.
Esetleg aki azzal etet megnézne mennyi a napi adag egy 20kg-os kutyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!