Hogyan farasszam ki a sztaffimat?
Naponta csak egy óra séta?? Nekem kisebb testű kutyám van de annyi neki sem elég!
Agyilag úgy tudod lefárasztani, hogy tanítasz neki trükköket (ül, fekszik, pacsit, pitizz...) Vagy mondjuk az én kutyámnak van olyan lasztija, amiben el van rejtve a juti... ki kell találnia, hogy hogyan tudja kiszedni belőle a hamit.
Kölyök kutyák alapvetően nagyon aktívak, egy stffi meg amúgy is sportos, mozgékony. Úgy is játszhattok, hogy kergetőztök, bújócskáztok.
Bocs, de ha nincs időd rendesen sétáltatni... másik fajtát kellett volna választanod szerintem.
Gyereket sem vállalok ha nincs időm levinni a játszira mondjuk. :)
Amiket írtunk mindannyian, mi is ezeket csináljuk. Ezekkel le lehet fárasztani a kutyát!
Ha sétálni nincs időd rendesen, akkor gondolom agility pályára vagy futtatóra sincs(vagy nem lesz) időd kivinni... szóval maradnak azok a tippek, amiket írtunk eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!