Mit csináljak a kutyám sírjával?
Figyelt kérdés
Vasárnap (2013.02.17) meghalt a 15 éves kutyám akit 3 évesen még én választottam ki és 15 éven át minden nap velem volt. Szörnyű érzés. Apunál lakok kb fél éve, de azelőtt anyunál laktam. Amikor én költöztem természetesen hoztam magammal a félig süket és elég öreg kutyusomat is. Mivel ő is élete legnagyobb részét anyum házánál töltötte oda temettük a kutyus apja mellé :) De anyu el fog költözni kb 1 hónap múlva. A kutyusnak szép sírt csináltunk. Kereszt, virágok, koszorú, mécses. Ha anyu elköltözik és másé lesz a ház nem tudok már odajárni, így azt gondoltam elhozom a keresztet és majd ide hozzánk csinálok egy ilyen kis helyet ahová tovább hordom a mécsestől kezdve mindent. Ez jó ötlet? Vagy hagyjam úgy?2013. febr. 19. 16:13
1/7 anonim válasza:
Ne hagyd ott szerintem, de nem csak magad miatt, hanem azért is, mert az új lakókat lehet zavarná.
2/7 anonim válasza:
Ne hagyd ott. Viszont ha jól tudom dögöt sem lehet csak úgy elásni, mert veszélyes hulladéknak minősül. Az új lakónak meg szólni kell, hogy ott vannak, ne hogy meglepetés érje őket egy új fa helyének kiásása közben.
3/7 szacsiga válasza:
Szerintem se hagyd úgy, az új tulajnak szólj róla. Viszont 50 kg-ig szabad házi kedvencet elásni.
4/7 Szilvi & Argos válasza:
Ne hagyd ott szerintem sem...én valszeg meg is kérnék valakit, hogy a tetemet ássa ki, tegye egy zsákba és temesse el az új kertben :(
Ha mi megyünk el innen kertesből, nem fogunk szólni az új tulajnak...mivel a néhány macska már több, mint 10 éve van a föld alatt, drága kutyusom pedig már 4 éve...
5/7 anonim válasza:
Én sem szólnék az új tulajnak, most komolyan milyen érzés lehet az ember szeretett kutyáját kiásni és látni 'olyan' állapotban? Hozd el a keresztet és a mécsest, és emlékezz rá ott.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor majd elhozom a keresztet :)
2013. febr. 20. 06:50
7/7 anonim válasza:
Örizd meg emlékeidben,ja most olvasom pár napja halt meg a kutya, igy azért szólni kellene az új tulajnak,nehogy váratlan meglepetés érje .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!