Van egy 8 hónapos amstaffom és nem akar felállni a füle, le van vágva. Mit csináljak, hogy ragasszam? Ha leveszem a kötést egy ideig áll, majd újra lekonyul.
Melóhelyen vagyok, itt nincs képem, de majd teszek fel otthonról.:)
A tenyésztő azt mondta, hogy akár 1 éves koráig is lehet vele kínlódni, volt már rá példa. :S
De az is lehet, hogy a porc ilyen és azért nem áll be. Nem tudom. Vagy tényleg a vágást szúrta el a doki... Bár sablonnal csinálja...
Én sem tudom, hogy kínlódjunk-e még vele, vagy hagyjuk, mert úgyse lesz jó? :(
Kiváncsi vagyok a képre majd:)
Hát nem tudom szeretném ha beállna de nem sok esélyt látok volt, hogy 2 hétig is rajta volt a tamponos kötés majd 1 hét szünet s újra és semmi be kellett volt már rég állnia.
A tenyésztő nektek mit mondott?Mit csináljatok a fülével?Lehet nekünk már így 11 hónaposan nem fog beállni.Párom azt mondta ez a sexepilje:)
Van, hogy szépen tartja de ha figyel valamit nagyon csúnyán rálapul a fejére vissza ilyen mikor szépen áll:)
Tegnap már nem tudtam gép elé keveredni. :)
Nekünk most azt mondta a tenyésztő, hogy lefelé "hajtva" ragtapasszal kössük a fülét. Most így is van hetek óta. De ezt naponta cserélni kell. Várjuk az eredményt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!